Ana sayfa Sosyal Medya Müge Anlı, annesinin sözünü dinledi 9 kiloyu verdi!

Müge Anlı, annesinin sözünü dinledi 9 kiloyu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü televizyoncu Müge Anlı, koronavirüs salgını nedeniyle hafta içi sabah saatlerinde atv’de yayınlanan programına devam edemiyor. Ünlü sunucu, hem konukların programa gelememesi hem yorumcuların yer alamaması gibi sebeplerden canlı yayını sürdürmenin imkansız olduğunu söylemişti.

Müge Anlı, ev hayatını ise atv’de yayınlanan Dizi TV programına açıkladı. Ünlü sunucu, evden hiç dışarıya çıkmadığını ve evdeki herkesin de sosyal mesafe kuralına uyduğunu söyledi.

Anlı, “Ben de herkes gibi yaşıyorum. Ne deniyorsa onu yapmaya çalışıyorum. Evden dışarıya çıkmamaya çalışıyorum. Hiç çıkmıyorum neredeyse. Evde bile sosyal mesafemize dikkat ederek yaşamaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Sürekli diyete giren birisi olduğunu belirten Müge Anıl, “Her pazartesi diyete girerdim, cuma günü biterde o diyet” şeklinde konuştu. Ünlü sunucunun programında da kilo vermesiyle ilgili birçok kez konuşmalar yapılmıştır.

Müge Anlı bu sefer annesini dinledi ve 9 kilo verdi.

Ünlü sunucu şöyle konuştu: ” Annem diyordu ki, “Spor salonlarını gitmeye gerek yok. Al bir kova, bez yerleri sil kilo verirsin’ diyordu. Çok haklıymış. İzleyicilerim şu anda beni görseler çok şaşırırlar. 9 kilo verdim, sadece yer silerek.”

İşte Müge Anlı’nın Dizi TV programındaki açıklaması: