Ana sayfa TV Programları Müge Anlı atv ekranına ödülle dönüş yaptı!

Müge Anlı atv ekranına ödülle dönüş yaptı!

tarafından ker_def

13’üncü sezonuna merhaba diyen Müge Anlı’ya Kızılay’dan en prestijli ödül; Platin Madalya! İyiliğin zirvesini hiçbir koşulda elinden bırakmayan Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Kızılay’a verdiği destekle 12 aşevi yapımı için rekor bağış topladı.

Bu inanılmaz başarısıyla Kızılay’ın en prestijli ödülü olan “Platin Madalya”ya layık görüldü. Anlı, ödülünü 13’üncü sezonunu açtığı yeni stüdyosunda, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın elinden aldı.

Usta Gazeteci Müge Anlı, bugün 13’üncü sezonu ile izleyenlerini yeni stüdyosunda ağırladı. Kısacık bir aranın ardından ekranlara geri dönen Anlı, Türk Kızılay’ı tarafından en prestijli ödül olan “Platin Madalya”ya layık görüldü.

Bugüne kadar Kızılay’a verdiği destekle 6 ayrı bağış kampanyasıyla toplamda 14 milyon 96 bin Türk Lirası gibi rekor bir bağış topladı. Daha önce iki kez “Platin Madalya”yı alan Müge Anlı, izleyicileriyle birlikte Kızılay’a 12 aşevi bağışlayarak üçüncü kez “Platin Madalya”ya ile onurlandırıldı. Anlı ödülünü, yeni stüdyosuna konuk olan Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık’ın elinden aldı.

Müge Anlı, bağış kampanyasına destek veren izleyicilerine teşekkür ederek; “Bu onur hepimizin” dedi.

Müge Anlı atv ekranına ödülle dönüş yaptı! 7