Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı gözü yaşlı vatandaşlara çare olmaya, kayıpları bulmaya çabalıyor

Müge Anlı gözü yaşlı vatandaşlara çare olmaya, kayıpları bulmaya çabalıyor

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 26 Ocak Salı günü yayınlanan yeni bölümünde önemli konu başlıkları vardı. Kayıplarla ilgili programda yaşanalar dikkat çekti. 35 yaşındaki iki çocuk annesinin şüpheli kaybı şoke etti! Sevgilisi, Müge Anlı’ya yaptığı açıklamada; “Arzu’nun telefonu bendeydi. Kaybolduktan sonra kızına Arzu’ymuş gibi mesajlar yazdım” dedi.

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Samsun’da 17 Aralık 2020 günü kayıplara karışan 35 yaşındaki iki çocuk annesi Arzu Aygün’ün dosyasını gündeme taşıdı. Müge Anlı’nın bugünkü konuğu olan genç kadının anne ve babasının hedefinde Muharrem adlı sevgilisi vardı.

Canlı yayına bağlanan sevgili Muharrem; “Arzu ile kaybolmadan buluştuk. Bana telefonunu bıraktı. ‘Bana bir şey olursa sende kalsın’ diyerek bir de bellek verdi. Kaybolduktan sonra da 15 yaşındaki kızına Arzu gibi mesajlar attım” dedi. Neden böyle bir şey yaptığı sorusuna da cevap vermemesi şoke etti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki bir başka önemli detay ise 4 yıl önce sırra kadem basan 23 yaşındaki engelli geçin kaybıyla ilgiliydi. Konu hakkında son dakika gelişmesini Müge Anlı duyurdu! Sakarya’da yapılan operasyonla bir şüpheli gözaltına alındı!

Muğla’nın Dalaman ilçesinde 23 yaşındaki Hasan Kiraz, 11 Mayıs 2017 tarihinde kaybolmuştu. Gözü yaşlı ailesi Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’nın programına çıkarak yardım istemişti. Müge Anlı’nın yaptığı araştırmalar doğrultusunda 23 yaşındaki gencin, onu engelli bırakan trafik kazası sonucu aldığı tazminat nedeniyle kaybolmuş olabileceğini ortaya çıkarmıştı.

Bugün 4 yıldır soruşturulan şüpheli kayıp dosyasında sıcak bir gelişme yaşandı. Müge Anlı, yaşanan bu gelişmeyi; “Hasan Kiraz kaybıyla ilgili olarak emniyet ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu bir kişi gözaltına alındı” diyerek canlı yayında duyurdu.