Ana sayfa TV Programları Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Mart Pazartesi Bölümünü İzle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Mart Pazartesi Bölümünü İzle

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 4 Mart Pazartesi günü ekrana gelen bölümünde Anlı ve ekibi, yine önemli konuları atv,masaya yatırdı.

atv ekranlarının sevilen programında dikkat çeken detaylar vardı. Konu başlıkları şöyle: Hiç görmediği annesi Suna Hanım’ı arıyor! Gülay Hanım:”Yaşadıklarımı unutamıyorum!” Gülay Hanım’ın babası telefonla bağlandı! Semira’nın katili kim ya da kimler? Bir görgü tanığı daha ortaya çıktı! Asım Bayram’ın para dolu çantası nerede? Ferluga Hanıma can alıcı sorular! Videodan pazartesi günü ekrana gelen programda yaşanan detayların tamamını izleyebilirsiniz.

Müge Anlı’da dikkat çekici olay! 2 yıl önce kaybolan genç kız, evinin 100 metre ilerisindeki su kuyusunda bulundu! Hatay’da 2 yıl önce 17 yaşındaki Semira Arslan, kayboldu. Bir çocuk annesi olan genç kızı ailesi; sadece yaşadığı Hatay’da değil, tüm Türkiye’de arıyordu. 2 yıl sonra 22 Şubat’ta Semira Arslan, evine 100 metre uzaklıktaki bir su kuyusunda öldürülmüş olarak bulundu. Annesi Adile Arslan ve ablası Ayşegül Arslan’ı stüdyosunda konuk eden Müge Anlı, genç kızın katil ya da katillerini arıyor.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…