Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı Mahallesi kuruldu! Üstelik 6529 kilometre ötede!

Müge Anlı Mahallesi kuruldu! Üstelik 6529 kilometre ötede!

tarafından zk zk

Atv ekranlarında program yapan Müge Anlı, geçtiğimiz Ramazan Ayı’nda Arakanlı Müslümanlar için İyilik Hareketi başlattı. Bangladeş’te 492 konutluk Müge Anlı Mahallesi kuruldu.

Atv ekranın reyting rekortmeni Müge Anlı, imza attığı başarılarla kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Anlı, geçtiğimiz Ramazan ayında Türk Kızılayı ile el ele vererek Myammar’daki zulümden kaçarak Bangladeş’e sığınan Arakanlı Müslümanlar için İyilik Hareketi başlatmıştı. Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık stüdyosunda konuk ederek toprakta yatmak zorunda bırakılan çocukların sıcak bir yuvaya kavuşturulması için izleyicilerinden destek istemişti.

Müge Anlı Mahallesi kuruldu! Üstelik 6529 kilometre ötede! 8

Siftahı Müge Anlı yaptı! Yalnızca 6 günde 492 ev bağışlandı!

Müge Anlı, “siftahı bizden, bereketi Allah’tan” diyerek Arakanlı kardeşlerimiz için ilk ev bağışını kendisi yaptı. Yalnızca 6 gün gibi kısa bir süre içinde İyilik Hareketine, 3,194,486 Türk Lirası bağış yapıldı. Bu bağışlarla 6529 kilometre ötede Bangladeş’te 492 konutluk Müge Anlı ve Dostları Mahallesi kuruldu.Müge Anlı, Arakan’a yaptığı bu yardımla iyiliğin zirvesini yine bırakmadı.

Müge Anlı Mahallesi kuruldu! Üstelik 6529 kilometre ötede! 9