Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı yine eli öpülesi bir işe imzasını attı!

Müge Anlı yine eli öpülesi bir işe imzasını attı!

tarafından ker_def
Müge Anlı bir sözle 5 milyon topluyor, iyilik meleği unvanını yine kazanıyor!

Müge Anlı, iyiliğin zirvesini bırakmıyor

Tek bir çağrısı yetti. Kızılay’a 4 Milyon 720 Bin Lira bağış toplanmasını sağladı

Araştırma – Gazeteci Müge Anlı, çözüme kavuşturduğu sayısız haber dosyasıyla, ekranlardaki izlenme oranındaki başarısının yanında hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle kamuoyunun takdirini kazanarak iyiliğin de zirvesinde.

Her fırsatta Türk Kızılayı tarafından başlatılan bağış kampanyalarına desteğini sunan Müge Anlı, bu güne kadar izleyicileriyle el ele verip Kızılay’a 4 Milyon 720 Bin Lira bağış toplanmasını sağladı.

Geçtiğimiz Ekim ayında tüm dünya kulaklarını tıkarken sadece Türkiye’nin ‘Yalnız değilsiniz’ diyerek elini uzattığı Arakanlıların yardım çığlığına Müge Anlı ve izleyicisi de sessiz kalmamıştı. Türk Kızılayı’nın ‘Arakan Kan Ağlıyor Türkiye Yardım Elini Uzatıyor’ kampanyasında Müge Anlı ve izleyicileri 492 barınma ünitesi bağışlamıştı. Yapılan bu bağışla Arakan’da Müge Anlı ile Tatlı Sert Mahallesi kuruldu.

Müge Anlı yine eli öpülesi bir işe imzasını attı! 8

“Ramazan’ı Bu Hilalin Altında Paylaşalım” yardım kampanyasına her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da destek veren Müge Anlı, Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık ile birlikte yepyeni bir bağış kampanyasıyla izleyenlerini iyiliğe davet etti.

Müge Anlı yine eli öpülesi bir işe imzasını attı! 9

Yatılı Bölge Okulları’ndaki öğrencilerin ihtiyaçları için başlatılan kampanyada stüdyodaki ve ekran başındaki izleyicilerine ‘MÜGE’ yaz 2868’e SMS atarak 10 TL bağışta bulun’ diye çağrı yapan Müge Anlı, yine ilk SMS’i de Kızılay’ın 2868 SMS hattına canlı yayında kendisi attı. O andan sonra milyonlar bağış yapmak için telefonlara sarıldı.