Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Anlı’da ailesi aranan Elmas Fark ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı!

Müge Anlı’da ailesi aranan Elmas Fark ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Müge Anlı’nın Atv’deki programında uzun süredir ailesi aranan Elmas Fark ile ilgili gelişmeler yaşandı.

Ortaya çıkan yeni isimler sayesinde Elmas’ın aslında annesi sandığı Reyhan Hanım’ın onu hastaneden kaçırdığı ile ilgili iddialar ortaya atıldı.

1995 yılında sokak ortasında bırakılıp gidilen Elmas Fark’ın anne ve babası sandığı kişilerden tarafından çok eziyete uğradığı, dayak yediği ve öz çocukları olmadığı, Haseki, Çapa ya da Cerrahpaşa hastanelerinden birinden çalındığı ile ilgili iddialar öne sürüldü.

Müge Anlı'da ailesi aranan Elmas Fark ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı! 7

Elmas, kendisini sokak ortasında bırakan babası bildiği kişinin artık ortaya çakıp konuşması gerektiğini ifade ederek gerçek ailesine artık ulaşmak ve gerçekleri bilmek istediğini söyledi. Elmas Fark’a programda bir de sürpriz yapıldı. Çocukken evlerinde bir süre kaldığı amcası Necmi Bey ve yengesi Ayşe Hanım da programa katıldı ve Elmas’ın o dönem çok perişan bir vaziyette olduğunu, ona bir süre baktıklarını, yıkayıp, temizleyip karnını doyurduklarını, çok şiddet gördüğünü anlattılar.

Elmas Fark, “Saklamanın gizlemenin artık mantığı yok. Halam mukadder’i de biliyorum, o da programa bağlansın, bilgi versin. Beni aldılarsa aldıklarını söylesinler. 8 tane amcam var görünüyor. Bir amcam geldi, öbür amcamın da gelmesini istiyorum” diye konuştu.

Elmas Fark, babasının ailesi ve kardeşleriyle kopuk bir ilişkilerinin olduğunu, birbirlerinden haberleri olmadıklarını da belirtti.

Programda Elmas’ın aranan anne ve babasının soy isimlerinin Eğin olduğu öğrenildi. Annesinin adının Reyhan, babasının Sinan olduğu öğrenilen Elmas Fark’ın bugün de öz anne ve babası olmadığını öğrenmesiyle bambaşka bir durum ortaya çıktı.

işte programdaki o anlar: