Ana sayfa Kadın Haberleri Müge Anlı’da büyük şok! Elmas Fark’ın 33 yıl sonra ortaya çıkan annesiyle DNA’sı uyuşmadı!

Müge Anlı’da büyük şok! Elmas Fark’ın 33 yıl sonra ortaya çıkan annesiyle DNA’sı uyuşmadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Müge Anlı’da 33 yıl önce sokak ortasında babası tarafından sokakta bırakılan Elmas Fark, annesi ve babasını arıyordu.

Malatya’da ortaya çıkan annesi Reyhan Hanım, geçtiğimiz hafta programa da gelmişti. Elmas’ın annesi olduğunu her şekilde ispatlayabileceğini, onu kendisini doğurduğunu, göbek bağını bile kendisini kestiğini ve çadırda dünyaya getirdiğini anlatmıştı.

Elmas ve Reyhan Hanım’dan alınan örnekler DNA testine gitti ve bugün canlı yayında açıklandı ve Elmas ve Reyhan Hanım’ın anne kız olmadığı ortaya çıktı!

Reyhan Hanım, tüm ısrarlara rağmen Elmas’ın annesi olduğu iddiasını sürdürdü ancak DNA sonuçlarına rağmen reddetti.

Canlı yayında şok geçiren Elmas ise, “Beni nerden aldın? Benim annem kim? Kimin kanına girdi?” diyerek Reyhan Hanım’a tepki verdi.

Müge Anlı'da büyük şok! Elmas Fark'ın 33 yıl sonra ortaya çıkan annesiyle DNA'sı uyuşmadı! 8

Elmas’ın biyolojik annesi olmadığı ortaya çıkınca Reyhan Hanım’ın kızdığı ve tepki verdiği gözlendi. Ancak Malatya’daki evinde canlı yayını izleyen Reyhan Hanım, iddiaları hiç bir şekilde kabul etmedi. Elmas Fark “Hırsız, hangi annenin canını yaktın? Zaten bırakıp gitmenden belli anne olmadığın, terbiyesiz! Kim benim annem, nerden çaldın beni” diyerek Reyhan Hanım’a bağırmaya başladı.

Elmas’ın babası ve Reyhan Hanım’ın eski eşi Sinan Bey’in kardeşi de canlı yayında bu olayı zaten bildiklerini, bunu defalarca kez de dile getirdiklerini ifade etti. Elmas’ın küçükken çok dayak yediğini, onu evlatlık aldıklarını daha önce söylediklerini ifade etti. Amcası sanılan kişi canlı yayında “Elmas’ı bir buzdolabı parasına satın aldıklarını söylüyorlardı zaten” diye konuştu.

Müge Anlı'da büyük şok! Elmas Fark'ın 33 yıl sonra ortaya çıkan annesiyle DNA'sı uyuşmadı! 9

Reyhan Hanım sonunda itiraf etti!

Israrlar sonucunda Reyhan Hanım, sonunda durumu itiraf etti. Reyhan Hanım, “Annesi doğum yaparken ölmüş, Sinan getirdi bana. Annesi yok bu çocuğun, sen bakarsın dedi bana getirdi. Evde doğum yapmış, kadın doğururken ölmüş. Bana öyle söylendi.” diye konuştu.

Müge Anlı, “Ben doğurdum, kordonu bile ben kestim” dediğini hatırlattığı Reyhan Hanım, “Annesini bilmiyorum. O kadının kocasıyla arkadaşlarmış. O da içkici. İkisi buluşuyorlar. Diyor bizim hamile doğum yapacak neredeyse. Kadın ölünce ben bu çocuğa bakamam demiş. Sonra bana getirdi kundakta. Ben bakarım dedim” şeklinde konuştu.

Müge Anlı, hangi hastanede doğduğunu öğrenmeye çalıştı. Reyhan Hanım, ısrarla hastaneden alınmadığını, evde doğum yaptığını Elmas’ın annesinin diyerek “Babası ben bakamam demiş, Sinan’a vermiş” diyerek eski eşini suçladı.

Reyhan Hanım’ın bir haftadır yalan rüzgarı gibi pek çok yalan sıraladığını söyleyerek tepki verdi. “Onu ben büyüttüm” diyerek ısrar eden Reyhan Hanım, “Ben evdeydim, kucağında almış getirmiş. Bakar mısın durum bu dedi, bakarım dedim” ifadesini kullandı.

Elmas Fark, kendisinin hastaneden çalındığı konusunda ısrarcı oldu ancak Reyhan Hanım, evde doğduğu konusunda ısrar etti. “Ben büyüttüm seviyorum onu” dedi ancak Elmas Fark “Ben seni sevmiyorum. Ben buraya ailemi aramaya geldim” diye konuştu. Reyhan Hanım, “Öldü annen diyorum sana, sağ olsa bana niye getirip versinler” diye konuştu.

Sinan’ın arkadaşını tanımadığını ileri süren Reyhan Hanım, Müge Anlı’nın tüm ısrarlarına rağmen iddiasını devam ettirdi. Müge Anlı, Haseki veya Cerrahpaşa’dan çalındığı ile ilgili iddiaları yineleyince Reyhan Hanım, “Hastaneden getirmiş olsalar öyle söylerdim” dedi.

Geçtiğimiz hafta annesi olduğu sanılan Reyhan Hanım ile Elmas Fark, Müge Anlı’nın canlı yayınında yıllar sonra bir araya gelmiş ve o anlar duygusal sahnelere neden olmuştu.

5 yaşında babası tarafından Bağcılar’da sokak ortasında bırakılan ve yıllarca yetiştirme yurtlarında kalan Elmas Fark, 33 sene sonra annesi kavuşmuştu.

İşte DNA sonucunun açıklandığı o anlar: