Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı’da esrarengiz bir kayıp vakası daha!

Müge Anlı’da esrarengiz bir kayıp vakası daha!

tarafından ker_def

Evli ve 4 çocuk annesi kadını, kendisi gibi evli ve 3 çocuk babası sevgilisi mi öldürüldü?İstanbul’da 34 yaşındaki 4 çocuk annesi Zeynep Güngör 2019’un Eylül ayında sırra kadem bastı.

Kayıp genç kadını aramak için Müge Anlı’ya başvuran ablaları ise herkesi şoke edecek açıklamalar yaptı. Abla Berivan Demir, kız kardeşinin sevgilisi tarafından kaybolmadan 10 gün önce öldüresiyle dövüldüğünü anlattı.

atv ekranlarında sabah kuşağında yayınlanmakta olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün dehşet açıklamalar vardı. Hem Müge Anlı hem de ekran başındaki izleyiciler yaşananları hayretle dinledi…

Abla Berivan Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kız kardeşim boşanma aşamasındaydı. Ecevit adlı, 50 yaşlarında, evli ve 3 çocuklu bir adamla birlikteydi. Ağabeyimiz İrfan’ın da arkadaşıydı. Kaybolduktan sonra ağabeyimiz, Ecevit ile bir oldu. ‘Zeynep’i getireceğiz’ diyerek annemden para almışlar. Ama kardeşimiz 1,5 yıldır ortada yok. Üstelik Ecevit, kaybolmadan 10 gün önce kardeşimizi öldüresiyle dövmüştü. Kesin Zeynep’i öldürdüler”