Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Anlı’dan sonra Kaybolan Çiçekler de olay yaratmaya devam ediyor

Müge Anlı’dan sonra Kaybolan Çiçekler de olay yaratmaya devam ediyor

tarafından ker_def

REALITY ŞOVLARI İZLE VE KATİLİ BUL

Milliyet | Ali Eyüboğlu

ATV’de “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, FOX’ta “Kırgın Çiçekler”, TV8’de “Gerçeğin Peşinde”, Beyaz TV’de “Yalçın Abi”de anlatılanların çoğu kan donduran cinsten…

FOX’taki “Kırgın Çiçekler”de birkaç gündür, 16 yaşındaki kızları sekiz aydır kayıp bir aileden anne, baba, abla ve erkek kardeş vardı.

Program ekibinin ortaya koyduğu deliller ve sunucu İnci Ertuğrul’un soruları karşısında anne, kızı Hatice’yi, Soner’in (44) öldürdüğünü, korktuğu için kendisinin de buna izin verdiğini itiraf etti.

Sunucu, stüdyodakiler ve ekran karşısındakiler şokta, ama kadının eşi ve çocuklarından ses yok!

Olacak şey değil.

Hayatının baharındaki bir kız, yasak aşka tanık olduğu için, akıl sağlığından şüphe ettiğim annenin işbirliğiyle sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkıyor, ne baba, ne kardeşler tepki gösteriyor.

Demek ki cani kadının yeğeni “Kaybolan Çiçekler”e başvurmasa, kapanıp gidecekti konu…

Ekranlarda iyi ki bu tür programlar var ve sayıları da her geçen gün artıyor. O programlar sayesinde delil yetersizliğinden kapanan cinayet dosyaları açılıyor ve o güne kadar elini kolunu sallayarak gezen katiller ortaya çıkıyor.

Bu işin iyi yanı…

Ancak madalyonun şöyle de bir yüzü var.

Cinayetler aydınlanırken canlı yayınlarda anlatılan tuhaf ilişkiler ağı ve yasak ilişkiler yüzünden işlenen cinayetler, Türk insanının imajına zarar veriyor.

80 milyonluk Türkiye’de birkaç bini geçmez bu cahiller ve caniler… Evet; sayıları az ama Türk halkının imajına verdikleri zarar büyük.

Güvenlik güçleri reality show’ları izleyip, cinayet sanıklarını stüdyolardan toplayacağına, zamanında bunları yakalayıp, yargı karşısına çıkarsa, asla oluşmaz “yurdum insanı” hakkındaki bu algı.