Ana sayfa Dizi Haberleri Müge Anlı’nın başına gelen ‘Allah korumuş’ dedirten olayı Zahide Yetiş programında açıkladı!

Müge Anlı’nın başına gelen ‘Allah korumuş’ dedirten olayı Zahide Yetiş programında açıkladı!

tarafından ker_def

Zahide Yetişle’nin 495. Bölümünde; Dr. Yavuz Dizdar sağlığımız için neler tüketmeliyiz, yediğimiz gıdalar güvenli mi, nelere dikkat etmeliyiz sorularını yanıtladı. Zahide Yetiş ile birlikte süt patlar mı diyerek canlı yayında test ettiler. Dizdar, sütün kaynayınca enerjisinin ya patlayarak ya da fokurdayarak çıkacağını belirtti. Programda atv ekranlarında müthiş işlere imza atan Müge Anlı’nın mutfağından bir görüntü de ekrana getirildi.

Zahide Yetiş, “Meğer Müge’nin (Anlı) başına gelmiş. Allah korumuş ki kimse yokmuş” diye konuştu. Müge Anlı’nın kendisine mutfaktaki sütün patlamasından sonra çektiği fotoğrafı yolladığını söyleyen Zahide Yetiş’in programında o görüntü de paylaşıldı. Zahide Yetiş, “Bu sevgili Müge’nin mutfağından bir görüntü. Hatta tavanına da sıçramış” diye konuştu.

Zahide Yetiş’le dopdolu programı ve bilgi veren konularıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Programın 495. bölümünde süt patlaması testi vardı. Videodan izleyebilirsiniz…

Zahide Yetiş’in sunduğu Show TV’nin sevilen programı Zahide Yetiş’le ilgiyle izleniyor.

Uzman doktorlarla birlikte sağlık sorunlarına çözüm arayan Zahide Yetiş, artık çözüm arayan hayatlara da dokunmaya geliyor. Yetiş, yeni sezona yepyeni sürprizlerle devam ediyor.

“Zahide Yetiş’le” hafta içi her gün Show TV’de!