Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı’nın programındaki olaylar zincirinden sonra savcılık harekete geçti

Müge Anlı’nın programındaki olaylar zincirinden sonra savcılık harekete geçti

tarafından ker_def

Müge Anlı’da kayıp olarak aranan Lütfiye Gündüz ile 2013 yılında ölü bulunan Nezen Germiyen cinayetinde ortaya çıkan bağlantı sonrası savcılık düğmeye bastı. Kayıp kadının eski eşi Duran Özdemir ile sevgilisi olduğu öne sürülen Nurullah Koçyiğit’in kız kardeşi Büşra Koçyiğit, bilgileri alınmak üzere canlı yayında, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na götürüldü.

Kendisini para karşılığı erkeklerle birlikteliğe zorlayan boşandığı eşi Duran Özdemir ve sevgilisi olduğu iddia edilen Nurullah Koçyiğit’in şüpheli isimler arasında yer aldığı Lütfiye Gündüz’ün 8 yıllık kaybında, yeni bir gelişme daha yaşandı.

ORTAK BİR BAĞLANTI ORTAYA ÇIKMIŞTI

ATV’nin fenomen programı Müge Anlı’nın 30 Nisan Cuma günü ekrana gelen bölümünde, Nevşehir’de 2013 yılında evinden kaybolduktan sonra bir daha haber alınamayan Lütfiye Gündüz’ün kaybı ile 2012 yılında evinden ayrılan ve 6 ay sonra ölü bulunan 13 yaşındaki Nezen Germiyen cinayetinde ortak bir bağlantı ortaya çıkmıştı.

‘NEZEN’İ AHMET TAŞKIN ÖLDÜRDÜ’ DEMİŞTİ

Kayıp kadının sevgilisi olduğu öne sürülen Nurullah Koçyiğit’in kız kardeşi Büşra Koçyiğit, Nezen Germiyen cinayetinde ve Lütfiye Gündüz’ün kaybında şüpheli isimler arasında yer alan Ahmet Taşkın’ın kendisine, “Nezen’i ben öldürdüm. Onu öldürdüğüm gibi seni de öldüreceğim. Şu Lütfiye’yi bize verin.” dediğini açıklamıştı.

ŞÜPHELİ İKİ İSİM STÜDYODAN ALINDILAR

Aynı şehirde ve yakın tarihlerde biri öldürülmüş halde bulunan iki kadının tüyler ürperten olayında, soruşturmanın seyrini değiştirecek bu ifadeler, savcılığı harekete geçirdi. Bugün ekrana gelen programda, canlı yayın esnasında eski eş Duran Özdemir ile Nurullah Koçyiğit’in kız kardeşi Büşra Koçyiğit, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na götürüldü. Çağlayan Adliyesi’ne götürülen Koçyiğit ve Özdemir’in SEGBİS aracılığıyla Nevşehir Cumhuriyet Savcısı tarafından bilgilerine başvurulacak.