Ana sayfa TV Programları Müge Anlı’ya hayalini yazdı, gerçek oldu! 12 yıl sonra kavuştular! Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Mayıs 2019

Müge Anlı’ya hayalini yazdı, gerçek oldu! 12 yıl sonra kavuştular! Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Mayıs 2019

tarafından zk zk

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı, yıllar sonra yaşanan bir kavuşmaya mekan oldu! Müge Anlı’ya bir mektup yazan ve 12 yıldır görmediği ablasına kavuşmak istediğini söyleyen Remziye Hanım ile ablası, canlı yayında kavuştu. Abla kardeşin bu buluşmaları, programı takip edenleri de hüzünlendirdi. Yıllar sonra kavuşan kardeşler, uzun süre birbirlerine sarılarak ağlamaklı bir şekilde özlemlerini dile getirdiler.

Ekran başında programı izleyenleri de duygulandıran o anları videodan izleyebilirsiniz…

Elazığ’da yaşayan Remziye Demir, her yerde 12 yıl önce kayıplara karışan ablası Kibar’ı arıyordu. Bir türlü ulaşamayınca Müge Anlı’ya, ablasına olan hasretini anlattığı bir mektup kaleme aldı. “Ablama kavuşmak en büyük hayalim” dedi.

Ramazan Ayı’nda her gün birinin hayalini gerçeğe dönüştüreceğini duyuran Müge Anlı, Remziye Demir’in mektubuna kayıtsız kalamadı. Genç kadını dün stüdyosunda ağırladı. Ablası Kibar’ı bulabilmek için arama çalışması başlattı. Müge Anlı, yalnızca dakika sonra beklenen müjdeli haberi verdi. Abla Kibar Hanım, bulundu.

Müge Anlı’nın bugünkü yayınında ise Remziye Demir’i büyük bir sürpriz bekliyordu. Ablası Kibar Hanım, stüdyodaydı. İki kardeş 12 yıl sonra Müge Anlı’da kavuştu.