Ana sayfa TV Programları Müge Anlı’ya Yılın En İyi Programı Ödülü – Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Mart 2019

Müge Anlı’ya Yılın En İyi Programı Ödülü – Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Mart 2019

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 15 Mart Cuma günü ekrana gelen bölümünde şoke eden detaylar vardı. Asım Bayram’ın katili, 10 yıl önce hangi ünlü ismi parası için öldürdü?
Şimdi herkes bu sorunun cevabını merak ediyor! Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, 22 Ocak’ta kaybolan emlak zengini Asım Bayram’ın Murat Güneş tarafından vahşice öldürüldüğünü ortaya çıkarmıştı. Haftanın son gününde konuyu masaya yatıran Müge Anlı, önemli gelişmeleri ekranda izleyicilerle paylaştı.

Müge Anlı’ya Yılın En İyi Programı Ödülü de bugünkü programda verildi. Anlı’nın bir hayli keyifli olduğu programda yüzler gülüyordu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 15 Mart Cuma günü yayınlanan bölümünde yer alan başlıktaki konuyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz

Peki neler oldu? Müge Anlı, katil Murat Güneş’in savcılıktaki kan donduran itirafını açıkladı. Katil Murat Güneş’in, 10 yıl önce 12 Milyon Dolar için kiralık katil olarak tutulduğunu, Türkiye’nin en ünlü isimlerinden birini öldürdüğünü itiraf ettiğini aktardı.

Şimdi herkes Murat Güneş’in 12 Milyon Dolar için öldürdüğü o ünlü ismi kim olduğunu merak ediyor.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…