Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Müge Boz gittiği adayı öyle bir anlattı ki gezi rehberine gerek yok!

Müge Boz gittiği adayı öyle bir anlattı ki gezi rehberine gerek yok!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Sürpriz bir nikahla Haziran ayında Barcelona’da basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenen Müge Boz’un balayı hala devam ediyor!

Ünlü oyuncu, Bali ve çevresinde yaz aylarını geçirmekte. Müge Boz’un instagram hesabını takip edenler, gittiği yerleri detaylı olarak yaptığı paylaşımlarla anlatmasını da merakla izliyor.

Gezdiği yerlere gelecek olanlara adeta rehber gibi pek çok detayı aktaran Müge Boz, son olarak 4 gün için gittiği bir adanın nasıl bir yer olduğunu tek tek anlattı.

Turist rehberi gibi ada hakkında bilgiler veren Müge Boz’un bir takipçisinin şu sözleri de durumu özetliyor aslında:

“Benim diyen tur rehberi bu denli makul izah edemezdi. Teşekkürler superwoman ”

İşte Müge Boz’un son paylaşımı: 

4 günlüğüne Gili Trawangan adasına geldik. #lombok un 3 adasından biri. Trawangan daha hareketli, büyük ve gece hayatının olduğu bir adaymış. Gili Meno ise tam sessizlik ve sakinlik adası.
Gili Air var bi de, o ne adası bilmiyorum?
Snorkel turu sırasında oraya da uğradık.
Fayton ve bisiklet adadaki tek ulaşım araçları. Çok salaş ve bohem mekanlar var. Bu adada kalacaksanız yüzmek için botla çıkmanız gerek. Çünkü kıyıda hep mercanlar var, yürü yürü ancak bileğinize geliyor su. @pituqcofoundation daki kahveler HARİKA?? lokal kişilere yardımda bulunan hediyelik eşyalar da alabilirsiniz uygun fiyata. #deliveringhappiness da güzel bir mekandı. #nightmarketgili lokal food ve taze balık arayanlat için mükemmel. bu kadar? tişikkirlir Gili?
.
.
#giliislands #gilitrawangan ??

Müge Boz gittiği adayı öyle bir anlattı ki gezi rehberine gerek yok! 7