Ana sayfa Sosyal Medya Muhteşem bir dönüşe hazırlanan Destan, internette izlenme rekorları kırıyor!

Muhteşem bir dönüşe hazırlanan Destan, internette izlenme rekorları kırıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana geldiği ilk günden bu yana reytinglerde büyük başarı elde eden Destan dizisi yılbaşından bu yana tatilde. Dizinin yeni bölümü 18 Ocak Salı akşamı ATV ekranında olacak. Destan ekranlardan uzakta ama izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin internette yayınlanan ilk bölümünün izlenme rakamı 10 milyonu geçti.

Uzun süredir izleyicilerden uzakta olan Destan gümbür gümbür gelmeye hazırlanıyor. Uzun süredir büyük heyecanla beklenen dizinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtım, izleyiciyi çok heyecanlı bir bölümün beklediğinin kanıtı oldu.

Destan’ın ilk bölümü 18 Ocak’ta yayınlanacak. Dolayısıyla dizi yaklaşık üç hafta izleyicilerden uzakta kalmış olacak. Ancak Destan internette yayınlanan bölümleriyle izlenme rekorları kırıyor. Dizinin yaklaşık bir ay önce YouTube’da paylaşılan birinci bölümünün izlenme rakamı 10 milyonu geçti bile.

Muhteşem bir dönüşe hazırlanan Destan, internette izlenme rekorları kırıyor! 7

Ekrana ilk geldiği günden bu yana sadece Türkiye’de değil birçok ülkede büyük heyecan yaratan Destan dizisi daha ülkemizde yayınlanmaya başlamadan önce yurt dışına satılmıştı. Dizide özellikle Ebru Şahin’in yer aldığı aksiyon sahneleri ve oyuncunun performansı çok beğeniliyor.

Destan’ın 18 Ocak Salı akşamı ekrana gelecek yedinci bölümünde şunlar olacak: Akkız, Batuga’ya desteğini Gök Saray’a dönerek gösterirken, Kaya ve Temur teginlerin Çolpan Hatun’a esir düşmesi iki hanlığın savaş pozisyonuna geçmesine neden oluyor.

Kimsenin beklemediği bir anda Kün Ata’yla birlikte Gök Saray’a dönerek Alpagu Han’ın karşısına çıkan Akkız, taht mücadelesinde Batuga’yı yalnız bırakmayacağını göstermek için canını ortaya koyar. Batuga, Akkız’ı babasının gazabından korumak için uğraşırken, Kaya ve Temur teginlerin Çolpan Hatun’a esir düştüğü haberi Gök Saray’a bomba gibi düşer.