Ana sayfa Dizi Fragmanları Muhteşem İkili 11. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Barca’ya ne olacak?

Muhteşem İkili 11. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Barca’ya ne olacak?

tarafından ker_def

Muhteşem İkili 11. Bölüm Fragmanı yayında! Dizinin yeni bölümünü 29 Ocak Salı günü izleyeceğiz. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor. Barca zor durumda! Profesör tarafından yakalanan Barca’ya neler olacak? Videodan 11. bölümden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Barca, gerçekleştirdiği operasyon sonucunda ele geçiriliyor! Zor durumda kalan Barca için herkes seferber oluyor. Profesör ise Barca’yı gözden çıkarmıştır. Onu konuşturmak için kötü yollara başvurur. Ahsen’i kaçıran Profesör, Barca’yı öldüreceğini söyleyerek tehdit eder. Diğer taraftan MKC, Barca’yı kurtarmak için farklı yollara başvurur ve herkesi sakinleştirme görevi ona kalır. Barca, bu felaketin içinden sağ kurtulabilecek mi? Profesör amacına ulaşabilecek mi?

DİZİDEN DETAYLAR

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

Yapım: TMC

Yapımcı: Erol Avcı

Yönetmen: Barış Erçetin

Senaryo: Emre Özdur, Başar Başaran

Uygulayıcı Yapımcı: Engin Sarıal

Müzik: Seçil Akın, Müziklab

Görüntü Yönetmeni: Hüseyin Tunç

Sanat Yönetmeni: Burhan Türk

2.Yönetmen: Cihan Vural

Oyuncular: İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can), Özge Gürel (Nilüfer), Öykü Karayel (Yağmur), Mahir Günşiray (Profesör), Engin Şenkan (Feridun Barca), Zafer Algöz (Yüksel), Şive Şenözen (Ahsen), Bora Koçak (Melih), Sabahattin Yakut (Volkan Önder), Özbek Kaplan (Metin Meriç), Alper Baytekin (Saffet), Gökay Müftüoğlu (Hasan), Su Demirel (Yasemin), Fuat Fatih Odabaş (Mehmet Kaan Can)