Ana sayfa Dizi Fragmanları Muhteşem İkili 8. Bölüm Özel Fragmanı İzle! Barca ve MKC’nin romantik anları!

Muhteşem İkili 8. Bölüm Özel Fragmanı İzle! Barca ve MKC’nin romantik anları!

tarafından ker_def

Muhteşem İkili 8. Bölümü öncesinde internete özel fragman yayınlandı. 20 Aralık Perşembe günü Kanal D’de ekrana gelecek olan Muhteşem İkili dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol ile birlikte Özge Gürel ve Öykü Karayel’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Aşıklar, hüzünleri bir kenara bırakıp anın tadını çıkarıyor!Barca ve Nilüfer, deniz kenarında romantik bir akşam yaşarken; MKC ve Yağmur, geçmişin hatalarını nasıl düzeltebileceklerini çözmeye çalışıyor.

Barca, korkularından uzaklaşıp Nilüfer’i hayatında kabullenmeye başlıyor. Nilüfer ise, Barca’nın kendisine olan yakınlığından büyük mutluluk duyuyor. Videodan internete özel olarak yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

MKC, Yağmur’a olan aşkını geçmişin yüreğinde bıraktığı izleri hatırlatarak anlatıyor.

Fakat, mutluluğun kısa sürmesine neden olabilecek tehlike peşlerinde onları takip ediyor. Yaralı yüreğinin öcünü almak için muhteşem ikilimizin peşinde darbeyi indirecek anı bekliyor!

Muhteşem İkili yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de Kanal D’de!

HİKAYE VE KÜNYE:

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca’nın cesareti, MKC’nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

İş hayatında oldukça başarılı iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise büyük bir aşkla bağlı olduğu ancak ayrıldığı eski karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarında aldıkları yaraları sarmak için çabalarken bir yandan da düşmanlarını alt etmek için beraber çalışacaklardır.

Yapım: TMC
Yapımcı: Erol Avcı
Yönetmen: M.Çağatay Tosun
Senaryo: Başar Başaran, Emre Özdur Uygulayıcı
Yapımcı: Engin Sarıal
Müzik: Hasan Özsüt,Işıl Özsüt
Görüntü Yönetmeni: Selim Demiratar
Sanat Yönetmeni: Burhan Türk
2.Yönetmen: Filiz Adıgüzel
Kostüm Tasarım: Yasemin Akdaş Tekel

Oyuncular: İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can), Özge Gürel (Nilüfer), Öykü Karayel (Yağmur), Engin Şenkan (Feridun Barca), Zafer Algöz (Yüksel), Eren Hacısalihoğlu (Demiray Hazan), Bora Koçak (Semih Karan), Sabahattin Yakut (Volkan Önder), Özbek Kaplan (Metin Meriç), Alper Baytekin (Saffet), Gökay Müftüoğlu (Hasan), Onur Ayçelik (Barbaros), Su Demirel (Yasemin), Fatih Odabaş (Mehmet Kaan Can), Erden Alkan (Sabri Hoca), Alptekin Ertürk (Bekir Hazan)