Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem İkili ile ekrana dönen Öykü Karayel’den çok özel açıklamalar…

Muhteşem İkili ile ekrana dönen Öykü Karayel’den çok özel açıklamalar…

tarafından zk zk

Kuzey Güney’de canlandırdığı Cemre karakteriyle dizi dünyasına adım atan ve ardından rol aldığı Karapara Aşk, Muhteşem Yüzyıl ve Kalp Atışı dizilerindeki performansı ile isminde söz ettiren, tiyatro oyunları ve sinema filmleriyle başarılı kariyerine devam eden güzel oyuncu Öykü Karayel, “Muhteşem İkili” ‘yi ve merak edilenleri MAG okurları için anlattı.

“Muhteşem İkili’yi izleyenlerin çok eğleneceğini düşünüyorum”

“Çok çekinirim aşkımı anlatmaktan, hiç bana göre değil…”

“ Dizi sözünü kullanıyorum benim için önemli olan şey samimiyet oluyor…”

Muhteşem İkili ile ekrana dönen Öykü Karayel'den çok özel açıklamalar... 8

“ Oynadığım tüm karakterler birbirinden farklı olmalı…”

“ Duygularımı çok uçlarda yaşamıyorum…”

Televizyon dizileri ve sinema filmlerindeki başarılar kendinden söz, Kanal D ekranlarında yeni kargo “Muhteşem İkili” dizisi ile ekranlara çıktı Öykü Karayel, MAG Kasım kapağı için objektif karşısına geçti. Kendisi ile ilgili bilinmeyenleri özel röportajında anlatan başarılı ve güzel oyuncu, merak edilenleri yeter.

Muhteşem İkili ile ekrana dönen Öykü Karayel'den çok özel açıklamalar... 9

Sakin ve dingin enerjisiyle ilgili alanlarda “Duygularımı çok uçlarda yaşamıyorum, dengedeyim. Böylesi daha iyi geliyor bana ”cümleleriyle cevap veren Öykü Karayel, yeni projesi“ Muhteşem İkili ”yi de anlatıyor:“ Gerçekten bütün oyuncu arkadaşlarım çok tatlı insanlar, birbirimizle kafamız çok uyuştu. Dizi sözlerinde olunca benim için önemli olan şey samimiyet oluyor. Çünkü çok, bir diziye başladığınız zaman çok, o insanlarla vakit geçiriyorsunuz. Herkesin tadını alacağım ”