Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem Yüzyıl’ın Aybige, İntikam dizisinin Cemre’si Ezgi Eyüboğlu’nun yeni rolü belli oldu

Muhteşem Yüzyıl’ın Aybige, İntikam dizisinin Cemre’si Ezgi Eyüboğlu’nun yeni rolü belli oldu

tarafından ker_def

15 Haziran 1988 doğumlu olan Ezgi Eyüboğlu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girip eğitimine devam ederken, iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaptı ve bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi.

Arka Sokaklar ve Senin Uğruna dizilerinde bölüm oyuncusu olan Eyüboğlu, Ateşe Yürümek dizisiyle ekranda yer aldı. Kalbim Seni Seçti dizisinde Derin olarak tanınan, Muhteşem Yüzyıl’da canlandırdığı Aybige karakteri ile sevilen Eyüboğlu, İntikam dizisinde Cemre Aksoy olarak iyi bir çıkış yapmıştı.

Ulan İstanbul dizisinde Ada olarak hafızalara yazılan Eyüboğl,u Adı Mutluluk dizisinde ise Kumsal karakteriyle ekrandaydı.

Son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinin ilk iki sezonunda Melike karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu’nun yeni rolü belli oldu.

İbrahim Büyükak, Instagram hesabından ‘Yol arkadaşım 2’ filminin başrol oyuncusunun Ezgi Eyüboğlu olacağını açıkladı.

Muhteşem Yüzyıl'ın Aybige, İntikam dizisinin Cemre'si Ezgi Eyüboğlu'nun yeni rolü belli oldu 7

İbrahim Büyükak, büyük ilgi gören Yol Arkadaşım’ın filminin ikincisi için çalışmalara başladığını açıklamıştı.

“Yol arkadaşım 2” başrol oyuncusu belli oldu. Bir süredir ekranlara ara veren güzel oyununu Ezgi Eyüboğlu, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un yazıp yönettiği filmde rol alacak. İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından Ezgi Eyüboğlu’nun başrolde yer alacağını açıkladı.