Ana sayfa Dizi Haberleri Muhteşem Yüzyıl’ın Gülfem Hatun’u Selen Öztürk, bu kez sesiyle büyüledi…

Muhteşem Yüzyıl’ın Gülfem Hatun’u Selen Öztürk, bu kez sesiyle büyüledi…

tarafından zk zk

Yayınlandığı dönemde Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Gülfem Hatun rolüyle dikkat çeken Selen Öztürk, yer aldığı konserle gündeme geldi.

Yetenekli oyuncu Selen Öztürk, Bilkent Senfoni orkestrası’nın yeni eseri “Kadın(ım)”ın dünya prömiyerinde sahne aldı.

Sadece oyunculuğuyla değil, sesiyle de kendini kanıtlayan başarılı oyuncu Selen Öztürk, geçtiğimiz günlerde İbrahim Yazıcı şefliğinde Bilkent Senfoni Orkestrası’nın konserinde konuk solist olarak sahne aldı. Öztürk, orkestranın yeni eseri ‘Kadın(ım)’ın dünya prömiyerinde hem şarkı söyledi hem de eserin anlatıcılığını üstlendi.

Ekranlarda ‘Payitaht Abdülhamid’ dizisinde, sinemada ‘Çiçero’ ve tiyatro sahnesinde ise ‘İntiharın Genel Provası’nda izlediğimiz yetenekli oyuncu Selen Öztürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Bilkent Senfoni Orkestrası’nın konuk solisti olarak sahne aldı.

Muhteşem Yüzyıl'ın Gülfem Hatun'u Selen Öztürk, bu kez sesiyle büyüledi... 8

Orkestra şefi ve piyanist İbrahim Yazıcı’nın bestelediği ‘Kadın(ım)’ adlı eserin dünya prömiyerinde sahne alan Öztürk, 10 bölümden oluşan yapıtın hem anlatıcılığını üstlendi hem de şarkıları seslendirdi. Metnini Şirin Aktemur’un kaleme aldığı eserde, varoluştan zamansız bir geleceği kadın-erkek ilişkisi ve bu ilişki sonucunda iki taraftaki ruhsal değişimler anlatılıyor.

Öztürk, konservatuar okuduğu şehirde, böyle anlamlı bir konserde yer almaktan büyük heyecan duyduğunu dile getirdi.

Muhteşem Yüzyıl'ın Gülfem Hatun'u Selen Öztürk, bu kez sesiyle büyüledi... 9

SELENİSTAN TV YAYINDA!

Başarılı oyuncu aynı gün bir heyecan daha yaşadı. Sosyal medya hesabında paylaştığı kendisinin seslendirdiği şarkılarla dikkat çeken oyuncu, tüm videolarını paylaşabileceği Selenistan TV adlı Youtube kanalını açtı. Söz ve müziği Barış Diri’ye, düzenlemesi ise Özer Ateş ve Cihan Gökdemir’e ait olan ‘Yine Gönlüm Karardı’ adlı şarkıyla ilk paylaşımını yapan Öztürk, bu şarkıyı kendine sarılan, ruhunu sevgiyle kanatlandıran, cesaretle yürüyen ve hala gülümseyen tüm kadınlara armağan etti. Selen Öztürk, yakın zamanda oyuncu ve müzisyen arkadaşlarıyla bir araya geleceği özel içerikleri de bu kanalı üzerinden paylaşacak.