Ana sayfa Güncel Haberler Müjdat Gezen’in yeni projesi başlıyor!

Müjdat Gezen’in yeni projesi başlıyor!

tarafından ker_def

Usta tiyatrocu Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği ve rol aldığı, 1453’ten 2019’a İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki eğlence hayatını belgelerle, müzikle ve mizahla sahneye taşıyan yeni oyunu “Pera Müzikali”; Barış Dinçel imzalı dekoruyla TİM Show Center’da perdelerini açıyor!

Başrollerinde Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın, İlhan Daner, Kayhan Yıldızoğlu ve Gönül Yazar gibi duayen sanatçıların yer aldığı“Pera Müzikali”; 110 kişilik kalabalık bir kadrodan oluşuyor.

Müzikalin zengin kadrosunda; Fehmi Dalsaldı, Şebnem Schaefer, Nejat Uygur gibi ünlü isimlerle birlikte Kaan Polat Cüreklibatır, Ayşe Kırca, Barış Taşkın, Kıvanç Tiner, Yaşar Ayvacı, Seran Bilgi, Emre Özmen gibi sanatçılar ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunları Sude Albayrak, Cengiz Gezgin ve Sonat Tokuç yer alıyor. Melihat Gülses, Melike Demirağ, Ayben Erman, Sevcan Orhan, Yener Çevik ve Pelin Alptekin’in konuk ses sanatçıları olarak sahne alacağı müzikalde; Avrupa şampiyonu ve dünya ikincisi milli güreşçi Okay Köksal bir Türk güreşçisi rolünde seyirci karşısına çıkarken, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim almış olan 2017 yılı Survivor yarışması şampiyonu Ogeday Girişken de rol alıyor.

“Pera Müzikali”nin 30 Ekim 2019, Çarşamba akşamı saat 20.30’da, TİM Show Center’da; yalnızca özel konukların davetli olduğu genel provasında, şahsınızı da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.