Ana sayfa Dizi Haberleri Müjde, Şevkat Yerimdar final yapmıyor! Sezon finali yapıyor!

Müjde, Şevkat Yerimdar final yapmıyor! Sezon finali yapıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Fox TV’de yayınlanan Şevkat Yerimdar dizisinin reytingleri düşmeye başlayınca dizinin final yapacağı haberi izleyenleri üzmüştü. Ancak Fox TV’den sitemize gelen bilgide Şevkat Yerimdar’ın final değil, sezon finali yaptığı anlaşıldı. Final bölümü beklenirken gelen açıklamada ‘sezon finali’ ifadesi kullanıldı.

Müjde, Şevkat Yerimdar final yapmıyor! Sezon finali yapıyor! 10

Bir süre önce Şevkat Yerimdar’ın ekrana kısa bir zaman ara vereceği ve yaz döneminde yeniden yayınlanmaya başlanacağı haberleri gündeme gelmişti. Görünen o ki dizi final yapmıyor, sadece bir süre ara veriyor.

Müjde, Şevkat Yerimdar final yapmıyor! Sezon finali yapıyor! 11
İşte sezon finali özeti:

Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın üstlendiği FOX’un sevilen dizisi ‘’Şevkat Yerimdar’’, eğlenceli ve sürprizlerle dolu sezon finaliyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Esin ve Şevkat evlendiklerinden beri yalnız kalamamışlardır ve baş başa vakit geçirebilmek için balayına gitmeye karar verirler. Fakat daha yola çıkamadan işler karışmaya başlar. Yeni evli çift, üst üste meydana gelen olayları aşarak balayına çıkmaya kararlıdır.

Müjde, Şevkat Yerimdar final yapmıyor! Sezon finali yapıyor! 12
Tezene İsmail’i terk eder. İsmail üzüntüsünden gene çatıya çıkar. Bu sefer atlamaya kararlıdır. Mahalleli onu atlamamaya ikna etmek için seferber olur.

Müjde, Şevkat Yerimdar final yapmıyor! Sezon finali yapıyor! 13
Cuma, Bostan Bank’ın temsilciliği alır ve zengin olma hayalleri kurar. Fakat hayalleri suya düşecektir.

ŞEVKAT YERİMDAR Sezon Finaliyle 30 Mart Cuma 20.00’de FOX’ta!