Ana sayfa Dizi Haberleri Müjdeler üst üste geliyor ama Şahmaran dizisinde büyük eksiklik hala sürüyor!

Müjdeler üst üste geliyor ama Şahmaran dizisinde büyük eksiklik hala sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Deniz ile Seranay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı fantastik bir dizi olan Şahmaran için yeni bir müjde geldi. Dizinin ikinci sezonu için ekip yeniden sete çıkacak. Burak Deniz, geçtiğimiz hafta sevgilisi Didem Soydan ile Fethiye’de tatil yapmış ve çok da eğlenmişti. Ünlü oyununun tatili bitti ve artık yeniden sete çıkmaya hazır.

Şahmaran dizisinde Serenay Sarıkaya ile birlikte başrolde yer alan Burak Deniz, diziyi heyecanla bekleyenlere ikinci sezon müjdesini verdi. Oyuncu, “Ufak bir tatil yaptık, dinlendik. Tatil bitti şimdi işlerin başına döndük” diyerek yeniden sete çıkmaya hazırlandığını ifade etti.

Müjdeler üst üste geliyor ama Şahmaran dizisinde büyük eksiklik hala sürüyor! 7

Şahmaran dizisinin ikinci sezon çekimlerinin 15 Ağustos’ta Adana’da başlamasının planlandığını açıklayan Burak Deniz, heyecanla diziyi bekleyenleri de meraklandırdı. Şahmaran dizisinin daha ilk sezonu bile izleyici ile buluşmamışken, ikinci sezon için hazırlık yapan ünlü oyuncu, çekimlere Ekim ayına kadar devam edeceklerini de belirtti.

Geçen yıl da yine sonbaharda çekimleri Adana’da yapılan Şahmaran dizisi mistik bir hikaye ve geniş bir izleyici kitlesinin de merakını süsleyen bir dizi oldu. Ancak Şahmaran projesiyle ilgili Netflix’ten yayın tarihi konusunda bir açıklama yapılmaması da bir eksiklik olarak nitelendiriliyor.

Burak Deniz, “15’i gibi başlıyoruz. Ekim sonuna kadar o bitecek, sonrasında yayın tarihini ben de bilmiyorum” diye konuştu.

Şahmaran dizisinde izleyicilerin beklentisi yüksek, hikaye etkili ve oyuncu kadrosu da gayet iyi. Ancak en büyük eksiklik Netflix tarafından henüz dizinin yayın tarihinin açıklanmamış olması…

Burak Deniz de dizinin yayın tarihini kendilerinin de bilmediğini belirterek, gizemi biraz daha güçlendirmiş oldu.