Ana sayfa Sosyal Medya Müjgan delirdi; Bir Zamanlar Çukurova’da şov yeni başlıyor!

Müjgan delirdi; Bir Zamanlar Çukurova’da şov yeni başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 56.yeni bölümü 20 Şubat Perşembe akşamı atv ekranında izleyicilerle buluşacak. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı Esra Dermancıoğlu’nun da sonradan katıldığı dizinin her bölümü büyük heyecanla takip ediliyor.

Züleyha ve Yılmaz’ı birlikte kameraya alan Müjgan savaş kararı alıyor. “Benim seninle savaşım daha yeni başlıyor” diyen Yılmaz, Züleyha için kötülükler planlıyor. Dizinin fragmanında Yılmaz ile Demir’in el sıkışması nasıl bir anlaşmayı beraberinde getirecek herkes büyük merak içinde.

Demir ve Yılmaz kavgası bu anlaşma ile bitecek mi bilinmez ama Müjgan ve Züleyha kavgası daha yeni başladı. İzleyiciler, “Müjgan de delirdiğine göre asıl şov şimdi başlıyor” yorumlarıyla sosyal medyada bu karakterin yapımı ilerleyen bölümlerde farklı noktalara taşıyacağını düşünüyor.

Melike İpek Yalova’nın canlandırdığı Müjgan için izleyiciler ikiye bölünmüş durumda. Kimileri onu çok seviyor ve haklı buluyor. Kimileri ise büyük aşka engel olduğunu düşünüp ondan nefret ediyor. Yani Müjgan’ın ortası yok. “Müjgan’ın yuvasını kurtarmaktan daha doğal ne olabilir, sonuçta Yılmaz ile zorla evlendirilmedi” diyen bazı hayranlar Züleyha karakterinin evli olmasına rağmen eski aşkının kollarına koşmasını eleştiriyor.

Bir izleyici “Züleyha, Yılmaz ile oynaşmaktan utanmıyor. Müjgan’ın yerinde olsaydım, Züleyha’nın saçını başını yolardım” diyerek tepkisini gösteriyor. Bir Zamanlar Çukurova 56.yeni bölümü büyük olayları da beraberinde getirecek. İşte yeni bölümden ilk görüntüler: