Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Boz, güçlü oyuncularla kurulu diziye katılarak sürpriz yaptı!

Murat Boz, güçlü oyuncularla kurulu diziye katılarak sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı Murat Boz, iddialı bir Netflix dizisinin kadrosuna katıldı… OGM Pictures tarafında hazırlıkları yapılan Another Self isimli yeni dizi Tuba Büyüküstün ismi ile gündeme gelmişti. İlk olarak Büyüküstün ile anlaşma yapılmıştı.

Another Self isimli yeni dizinin kadrosu da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bu isimlerden birisi de Murat Boz oldu. Son kulis bilgilerini sosyal medyadan paylaşan Birsen Altuntaş, dizinin kadrosunda yer alan ünlülerle ilgili bilgiler verdi.

Öldür Beni Sevgilim isimli filmde başrolü paylaşan Murat Boz ile Seda Bakan bu sefer de Netflix dizisinde buluştu. Tuba Büyüküstün hayranlarının heyecanla beklediği dizinin kadrosuna üst üste yeni isimler eklendi.

Yakında çekimleri yapılması beklenen projede Murat Boz’un yer alması ise büyük bir sürpriz olarak değerlendiriliyor. Peki başak hangi isimler var?

Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu ve Fırat Tanış gibi 3 önemli oyuncu da diziye katıldı. Böylece güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturuldu ve Murat Boz ile birlikte de sürpriz bir isim hikayeye dahil oldu.

Okul arkadaşı olan 3 kadının hikayesi bu diziyle anlatılacak. Another Self’te kansere yakalanan Sevgi karakterinin yaşadıkları ve arkadaşları ile olan süreçleri dikkat çekecek.

Burcu Alptekin yönetmen koltuğunda ve uzun süredir çalışmalarını sürdürüyor. Nuran Evren Şit ise dizisinin hikayesini yazıyor.

Süpriz isimlerin katılması ile birlikte proje daha da dikkat çekti.