Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Boz ile Aslı Enver ayrılalı 15 gün olmuş; iddialar üst üste geliyor

Murat Boz ile Aslı Enver ayrılalı 15 gün olmuş; iddialar üst üste geliyor

tarafından ker_def

‘Murat Boz ile Aslı Enver ayrılalı 15 gün olmuş’
Yetenekli gençleri ekran ve podyumlara kazandırmak için yola çıkan organizatör Banu Noyan, koreograf Uğurkan Erez ve ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’dan oluşan Model of Celebrity jürisi, yarı final öncesi İstanbul elemeleri için Carousel Alışveriş Merkezi’ndeydi.

Podyum ve ekrana adım atmak için kendine güvenenler, usta jüri karşısında yeteneklerini sergileyerek şöhret kapısından geçmek için birbirleriyle yarıştı. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği Model of Celebrity elemelerinde jüride Carousel AVM Halkla İlişkiler Müdürü Tuba Sarışen de yer aldı.

120 kişinin katıldığı elemeyi geçen 15 genç yarı finale katılmaya hak kazandı. Oyuncu olmak isteyen gençlere tavsiyelerde bulunan Model of Celebrity jürisi, oyunculuk kurslarını eleştirdi. Armağan Çağlayan, “Oyunculuk kurslarına boşuna para veriyorsunuz. Oyunculuk kurslarının yüzde 80’inde doğru düzgün eğitim verilmiyor. Gideceğiniz oyunculuk kursunu doğru seçin. Her önünüze gelen cast ajansına inanmayın. Ajansa parayla adam kaydedilmez” sözleriyle gençleri uyardı.
Organizatör ve koreograf Banu Noyan da “Mankenlik ve modellik eğitimi veren kurumlar için de aynı şey geçerli. Birkaç kişi dışında kendileri bile yürümeyi bilmiyor” dedi.

“KIVANÇ KOCA YÜREKLİ BİR ADAM”

Model of Celebrity’nin usta jürisi koreograf Uğurkan Erez, gençlere çok çalışmaları gerektiğini ve şöhrete aldanmamaları söyledi. Erez, “Kıvanç Tatlıtuğ eski mankenlerimdendir ve bu ülkenin starıdır. Ancak hala ayakları yerde olan çok saygılı ve koca yürekli biridir” ifadelerini kullandı.

“OYUNCU ÇİFTLER BİRBİRİNİ GÖRMÜYOR; BİRİ YATIYOR, DİĞERİ KALKIYOR”

Sanat camiasında evlilik yürütmenin zor olduğunu söyleyen Armağan Çağlayan, “Bizim sektörde bir tane uzun evlilik var. O da hülya koçyiğit ve Selim Soydan evliliği. Başka da yok. Çalışmaktan kimse birbirini görmüyor çünkü. Birisi yatıyor, öteki kalkıyor bu böyle devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Çağlayan, yarışmayı izleyenler Murat Boz’un Aslı Enver’i aldattığı iddialarını sorunca, “Murat Boz ile Aslı ayrılalı zaten 15 gün olmuş” yanıtını verdi.

ugurkanerez