Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Boz, O Ses Türkiye’de jüri değişikliğini yorumladı!

Murat Boz, O Ses Türkiye’de jüri değişikliğini yorumladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı Murat Boz, O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonunda yine jüri üyeliğini sürdürecek. Murat Boz, karantina sürecini üretken geçirdiğini ve çalıştığını söyledi. Hayranlarına sürprizleri olduğunu belirten Murat Boz, “Çalışıyorum vallaha deli gibi. İnsan içine dönme şansını yakalıyor bu süreçlerde, ben de bu süreci iyi değerlendirdim müzisyen arkadaşlarımla birlikte” diye konuştu.

Murat Boz, hayatının her döneminde müzikle iç içe olduğunu ancak O Ses Türkiye yarışması nedeniyle, televizyona ağırlık verdiği yönünde bir algıda bulunduğunu belirterek, bunun doğru olmadığını ifade etti.

Ünlü şarkıcı, insanların bu şekilde düşünmesini normal karşıladığını ifade ederken, O Ses Türkiye’nin yeni sezonuna da değindi. Seda Sayan’ın yerine Ebru Gündeş’in jüri üyeliğine gelişini de değerlendiren Murat Boz, “İki jüri arkadaşımı da gerçekten çok seviyorum. Hayırlısı olsun.Ebru, apayrı bir insan benim için. Seda ablam her şeyim benim. Bugün yollar ayrılmış olabilir ama belki ilerde tekrar bir araya geliriz. İkisini de çok seviyorum” diye konuştu.

Karantina sürecinde evde yemek yapma konusunda uzmanlaştığını ifade eden oyuncu, pandemi nedeniyle dışarıdan yemek de söylemediğini belirtti.