Ana sayfa Sosyal Medya Murat Boz ve Burcu Özberk’li Rüyanda Görürsün’den gelen yeni fotoğraf sosyal medyayı yaktı!..

Murat Boz ve Burcu Özberk’li Rüyanda Görürsün’den gelen yeni fotoğraf sosyal medyayı yaktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Netflix için çekilen Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün ile kamera karşısına geçen şarkıcı Murat Boz dijital platformlara iyice ısındı.

Amazon Prime Video’nun ülkemizdeki ilk orijinal yapımı olacak olan Rüyanda Görürsün adlı filmde başrolde yer alan Murat Boz’un partneri ünlü oyuncu Burcu Özberk.

Başrollerini Murat Boz ve Burcu Özberk’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Şerif Erol, Devrim Yakut ve Feridun Düzağaç’ta yer alıyor.

Çekimleri Eylül ayında başlayan filmin setinden yeni fotoğraf geldi. Burcu Özberk, partneri Murat Boz ile birlikte fotoğrafını instagram hesabında yayınladı. Murat Boz,  fotoğrafı kendi sosyal medya sayfasından da paylaştı.

Murat Boz ve Burcu Özberk'li Rüyanda Görürsün'den gelen yeni fotoğraf sosyal medyayı yaktı!.. 7

Lanistar Medya imzalı romantik komedi türündeki Rüyanda Görürsün’ ün yönetmen koltuğunda Cemal Alpan oturuyor. Filmin senaryosu ise Kağıt Ev ve  Aşk Mantık İntikam gibi dizilerin senaryolarını kaleme alan Umut Açıkalın’ın imzasını taşıyor.

Son olarak Netflix’in çok ses getiren Zeytin Ağacı dizisiyle izleyici karşısına çıkan Murat Boz, daha önce Kardeşim Benim ve Dönerse Senindir gibi sinema filmlerinde rol alarak müzik kariyerinin yanı sıra oyunculuk kariyerini de ilerletti.

Güneşin Kızları dizisiyle çıkış yapan Burcu Özberk ise Aslan Ailem, Afili Aşk ve Aşk Mantık İntikam gibi dizilerin yanı sıra uzun soluklu televizyon filmi serisi Badem Şekeri ile hayran kitlesini büyüttü.

İkilinin hayranları tarafından merakla beklenen Rüyanda Görürsün filminin konusu hakkında ise henüz ayrıntılı bir bilgi paylaşılmadı.