Ana sayfa Sosyal Medya Murat Evgin, Canım Annem dizisinin popülerleşmesine büyük katkı yaptı!

Murat Evgin, Canım Annem dizisinin popülerleşmesine büyük katkı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yayınlanmakta olan Canım Annem isimli günlük dizinin başarılı yurt dışı satışları herkesi şaşırttı. Canım Annem, 4 Latin Amerika ülkesine daha satılınca toplamda 13 ülkede yayınlanan bir dizi haline geldi. Canım Annem’in hem Avrupa hem Ortadoğu hem de Güney Amerika’da bu kadar büyük ilgi görmesi Türkiye’nin tanıtımı açısından da çok önemli bir gelişme olarak görülüyor.

İspanya’dan sonra Bulgaristan, Slovenya, Romanya, Moldova, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Litvanya ve İsrail gibi ülkelerde yayınlanan Canım Annem dizisinden bir önemli gelişme geçen hafta duyuruldu. Yapılan açıklamada dizinin önümüzdeki aylarda Arjantin, Uruguay, Paraguay (El Trece) ve Peru’da (TV Latina) “Amor de Mama” ismiyle izleyiciyle buluşacağı bildirildi.

Canım Annem dizisinin hikayesi kadar müzikleriyle de öne çıkan bir performansı bulunuyor. Dizinin müziklerini yapan isim ise bugüne kadar birçok diziye benzer katkılarda bulunan ünlü müzisyen Murat Evgin oldu. Daha önce diziye konuk oyuncu olarak da katılan Murat Evgin, yeni bir şarkı daha hazırladı.

Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapım’ın üstlendiği, hafta içi her gün TV8’de yayınlanan “Canım Annem” dizisinin müziklerini yapan söz yazarı ve besteci Murat Evgin, “Sar Yaralarımı” isimli şarkısına klip çekti.

Söz ve müziği Murat Evgin’e ait olan “Sar Yaralarımı” isimli şarkının klibinde “Canım Annem” den özel görüntülerde yer alıyor.

Başrollerini, Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Özlem Savaş, Emin Önal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker, Emre Atılgan, Belgin Şimşek ve Aysun Güven’in paylaştığı “Canım Annem” hafta içi her gün 12.45’te TV8’de yayınlanmaya devam ediyor.

İşte Murat Evgin’in konuk oyuncu olarak diziye katıldığı o anlar…