Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Murat Özdemir’in işkence yaptığı papağan için Haluk Levent’ten üzen açıklama!

Murat Özdemir’in işkence yaptığı papağan için Haluk Levent’ten üzen açıklama!

tarafından ker_def

Masterchef Türkiye yarışmasına katılan ve sergilediği uygunsuz tavırlarla diskalifiye edilen Murat Özdemir, daha sonra da vukuatlarına devam etmişti. Bir AVM olay çıkartan, ardından ekranlara çıkıp canlı yayında herkesten özür dileyen Özdemir, son olarak ise bir papağana işkence yaptığı görüntülerin ardından gözaltına alındı.

Paylaştığı papağana işkence videosu ile kan donduran Masterchef’in eski yarışmacısı Murat Özdemir Ortaköy’deki evinde gözaltına alındı. Ortaköy polis karakoluna götürülen Özdemir’e mahalleli de büyük tepki gösterdi. İstanbul Barosu hayvan hakları biriminden avukatların da olay yerine geldiği kaydedildi. Polisin papağana el koyduğu ve İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teslim edeceği öğrenildi. Sanatçı Haluk Levent, papağan ve saldırganla ilgili son bilgileri Twitter hesabından paylaştı.

Haluk Levent şu mesajları paylaştı:

-Az önce karakola getirildi. Savcının gelmesi bekleniyor. Papağan’a talip olduk. Alacağımızı umuyoruz.
-Maalesef ayağı da kırılmış :( Az sonra Hayvan Hakları Başkanı da karakolda olacak. Bir şekilde onlar ya da AHBAP’lar bakacak papağana .. Olsun kurtulsun da..
-Son durum; Papağan’a işkence eden şahıs yarın “hayvana işkence” suçuyla adliyeye çıkartılacak. AHBAP platformu olarak biz de şikayetçi olduk. Tarım ve Orman Bakanlığı olaya el attı. Papağan yasa gereği Milli Parklar Müdürlüğü’ne verilecek. Hemen tedaviye başlanacak. Takipçisiyiz!