Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova’nın başarısını bakın neye bağladı?

Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova’nın başarısını bakın neye bağladı?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir karakterini oynayan Murat Ünalmış, sezon arasında bir ödül töreninde ortaya çıktı.

Türkiye Lider Marka Ödülleri töreninde “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” ödülünü alan Murat Ünalmış, “Ödül almak güzel bir şey tabii. Yoğun hummalı bir çalışmanın sonucuydu bu. 2017’nin Ekim ayından beri çalışıyoruz” diye konuştu.

Tören öncesinde magazincilerin sorularını yanıtlayan Murat Ünalmış, dizinin başarısı ile ilgili olarak da şunları söyledi:

“Bu başarı,hummalı bir çalışmanın sonucu.Senaryosuyla, yapımıyla,ekibiyle, set arkasıyla, oyuncuyla… İyibir sonuç alabilmek için iyi ve özenli bir çalışma gerekiyor. Bir Zamanlar Çukurova’da da bunların hepsi mevcut.”

Kısa bir süre önce Kapadokya’da bir restaurant açan oyuncu, bunun çocukluk hayali olduğunu belirtti. Kayserili olan oyuncu, 7 yaşından beri Kapadokya’ya gidip geldiğini ve bu hayali kurduğunu söyleyerek “50 kilometre ötesinde doğduğum için orası memleketim sayılır” ifadesini kullandı.