Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Ünalmış mı, yoksa Kaan Urgancıoğlu mu daha kötü?

Murat Ünalmış mı, yoksa Kaan Urgancıoğlu mu daha kötü?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Murat Ünalmış’ın müthiş etkileyici fotoğraflarını görmüşsünüzdür.

Rolüne ne kadar iyi oturduğunu bu fotoğraflar bile çok iyi anlatıyor.

“Demir, Yaman Çiftliği’nin sahibi Hünkar’ın oğludur. Çiftliğin varisidir. Annesinin yardımcısıdır. Demir aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze almıştır.”

Murat Ünalmış’ın Demir karakteriyle ortaya koyacağı performans Kara Sevda dizisinde benzer bir rolü canlandıran Kaan Urgancıooğlu ile karşılaştırılacaktır.

Hangisinin daha kötü olduğuna ise izleyiciler karar verecek.

Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Nihan karakteri, Emir’in tutsağı olmuştu.

Şimdi ise Bir Zamanlar Çukurova’da Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha, Demir’in tutsağı olacak.

“Züleyha Yamanların biricik kızıdır ama imkansız aşk olan Yılmaz’a tutulmuştur. Sevgilisi yaşasın diye kendini bir evliliğe hapsetmek zorunda kalmıştır.”

Ünalmış’ın performansı merakla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova ile Kara Sevda dizisi arasındaki bağ da Emir ve Demir karakterleri ile kurulmuş oldu.

Bakalım hikayede çılgın aşık, kötü adam rolleri de birbirlerine benzeyecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova bu haliyle bile Kara Sevda dizisine benzetilmeye başlandı bile.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NASIL BİR DİZİ?

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın sahibi olduğu Tims & B yapım’ın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yapacağı, başrolünde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in yer alacağı Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranları için hazırlandı.

1970’li yılların Türkiyesi’nde geçecek olan dizinin çekimleri için Adana’ya koca bir set kuruldu. Bir Zamanlar Çukurova’da dizisinin senaryosunun, Days Of Heaven (O Güzel Günler) isimli filmden esinlendiği görüldü. Bir Zamanlar Çukurova dizisi için çiftlik platosu kuruldu. Yaman çiftliği için 8 ay süren bir inşaat ve 450 kişilik profesyonel bir ekip çalıştı..

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Konusu:
İşçi olan iki kardeş yanlarında manevi kız kardeşleri de alarak şehre yani Adana’ya iyi bir iş bulmak için gelirler. İki kardeş büyük bir çiftlikte mevsimlik işçi olarak çalışmaya başlarlar. Çiftlik sahibi ise manevi kız kardeşlerine aşık olur. Çiftliğin ağası hem aşıktır hemde ölümcül bir hastadır. Bu iki kardeşten gözü açık olan zengin olmanın yolunu bulduğunu düşünür. Aslında gözü açık olan bu kardeş manevi kız kardeşine deliler gibi aşıktır. Kız zengin adam ile evlenir ama gözü açık manevi kardeş gün geçtikçe bu evlilikten rahatsızlık duyacak ve olmadık işlere başvuracaktır.