Ana sayfa Sosyal Medya Murat Ünalmış öyle bir rolle geri dönecek ki, gözyaşları sel olacak!

Murat Ünalmış öyle bir rolle geri dönecek ki, gözyaşları sel olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çok etkili bir oyunculuk sergileyen Murat Ünalmış, tüm hayranlarını üzen bir karar alarak diziye 3. sezon finalinde veda etti. Demir Yaman karakteri ile hikayenin belkemiği olan oyuncunun bu ani ayrılığını kimse beklemiyordu. Sette, Kerem Alışık ile yaşadıkları tartışmalar mı etkiledi, yoksa başka bir neden mi vardı, bilinmiyor.

Murat Ünalmış, diziden sonra Kapadokya’da açtığı mekanın işleri ile ilgilendiği bir süreçte yeni bir teklif aldı. Ünlü yapımcı Mustafa Uslu, yeni bir proje için oyuncu ile görüşmeler yaptı ve prensipte anlaşma sağlandı.

Türkiye tarihinde bir büyük dram hikayesi olarak gönüllerde yara bırakan Deniz Geçmiş ve arkadaşlarının hatırası için yeni bir sinema filmi hazırlanıyor. Mustafa Uslu’nun hazırlıklarına başladığı filmde idam edilen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın acıklı bir sonla biten hikayeleri beyaz perdeye taşınacak.

6 Mayıs 1972 tarihinde idam edilen üç genç adamın halen yasını tutan Türkiye’de bir dönemin politik şartlarının ne büyük acılara sebep olduğunun hikayesinde Murat Ünalmış da yer alacak. Deniz Gezmiş’i canlandırmak için yapılan görüşme olumlu sonuçlandı. Role sıcak bakan Murat Ünalmış’ın yapımcı Mustafa Uslu ile anlaştığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.