Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Ünalmış ve Uğur Güneş’in bilmediğiniz öyle yetenekleri var ki, şaşıracaksınız!

Murat Ünalmış ve Uğur Güneş’in bilmediğiniz öyle yetenekleri var ki, şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranında Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin iki önemli karakteri Murat Ünalmış’ın canlandırdığı Demir ve Uğur Güneş’in hayat verdiği Yılmaz, büyük bir rekabet halindeler… Olaylar o kadar derinlemesine ve ilişkiler o kadar sert ki bu iki karakterin durumu dizinin reytinglerinin yüksekte kalmasının da en önemli sebebi. İki ünlü oyuncu hakkında ise şu ana kadar pek bilinmeyen önemli detaylar ortaya çıktı.

Televizyon Gazetesi Detay – Murat Ünalmış’ın klarnete olan ilgisi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarda belli oluyordu.

Ünalmış, atv ekranlarında yayınlanan ve kanaldaki diziler hakkında bilgiler veren ‘Dizi TV’ programına konuştu ve müziğe olan ilgisini anlattı.

Yaklaşık olarak 10 senedir klarnet çaldığını söyleyen Murat Ünalmış bu enstrümana ilgisinin ise 16 yaşındayken başladığını dile getirdi.

Klarnet dışında bağlama çalıp şarkı da söyleyebildiğini söyleyen Ünalmış bu yeteneklerini profesyonel anlamda kullanmak gibi bir niyeti olmadığını ancak bir sanatçının albümünde bir seferliğine anı olsun diye katkı yapabileceğini söyledi.

Aynı programa katılan dizinin diğer başrol oyuncusu Uğur Güneş ise oyunculuk dışında at binmeyi çok sevdiğini anlattı.

Bir dizi projesi için at binmeyi öğrendiğini vurgulayan Uğur Güneş sonrasında ise bunun kendisi için bir alışkanlık olduğunu söyledi.