Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Ünalmış’ın vedası ile şoke olan Bir Zamanlar Çukurova hayranları yine şaşkına döndü!

Murat Ünalmış’ın vedası ile şoke olan Bir Zamanlar Çukurova hayranları yine şaşkına döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ilk 3 sezonluk performansı bir harika… Ancak 3. sezonun diğerlerinden önemli bir farkı var… Adana’da çekilen dizide 3 başrol oyuncusu artık yok.. Vahide Perçin, Uğur Güneş ve son olarak da Murat Ünalmış hikayeye veda eden isimler oldular.

Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık, ilk başladığı dönemden itibaren dizide başrolde yer alan iki isim olarak kalmaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde önemli yan karakterlerde de ayrılıklar yaşandı. Bu durum hikayenin de 4. sezonda çok farklı bir noktaya doğru gideceği anlamı taşıyor.

Esra Dermancıoğlu, Nazan Kesal, Melike İpek Yalova ve Hande Soral gibi isimler de 3. sezon itibariyle hikayeden ayrılan yan karakterlere hayat veriyordu… Şimdi bu durumda 4. sezon için izleyicileri ikna edecek ve yeniden ekran başına oturtacak yeni ünlü isimlere ihtiyaç var.

İşte bu ihtiyaç nedeniyle ilk anlaşma yapılan kişi İbrahim Çelikkol oldu… Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki başarılı Mehdi karakterinin ardından, Netflix için Kuş Uçuşu isimli diziyi çeken Çelikkol, yeni sezonda ise rotasını Adana’ya çevirecek.

Murat Ünalmış'ın vedası ile şoke olan Bir Zamanlar Çukurova hayranları yine şaşkına döndü! 12

İbrahim Çelikkol’un diziye katılması adeta bomba olarak tarif edilecek bir transfer oldu ve dizi hayranları da bundan çok memnun.

En azından şu anlaşıldı; Bir Zamanlar Çukurova 4.sezonnda da yine çok iddialı olacak ve yeni karakterlerle yeni ünlü isimlerle yine gün birincilikleri için yarışacak.