Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım Aziz’deki kostümlerini çıkardı, sıklığıyla çok konuşuldu!..

Murat Yıldırım Aziz’deki kostümlerini çıkardı, sıklığıyla çok konuşuldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bugüne kadar; Asi, Suskunlar, Aşk ve Ceza, Fırtına ve Ramo gibi çok izlenen pek çok yapımda rol alan ve sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında hayranı bulunan oyuncu Murat Yıldırım son paylaşımıyla sosyal medyayı yine salladı.

Sosyal medyayı çok aktif olarak kullanmayan oyuncunun her paylaşımı olay oluyor desek yalan olmaz. Show TV’de yeni sezonda dikkat çekici dönem dizilerinden biri olarak yayınlanmaya başlanan Aziz’de baş rol oynayan oyuncu Episode Dergi’ye kapak oldu.

Dergiye verdiği röportajda kariyeri, izleyiciyi 1930’ların Hatay’ına götüren Aziz dizisi ve canlandırdığı karakter ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu objektiflere çok konuşulacak pozlar verdi.

Murat Yıldırım Aziz'deki kostümlerini çıkardı, sıklığıyla çok konuşuldu!.. 8

Şıklığıyla hayranlarından tam not alan oyuncunun fotoğrafları 4 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabında kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.Oyuncunun fotoğraflarına takipçileri tarafından ‘Murat Bey alev aldı buralar’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Murat Yıldırım Aziz'deki kostümlerini çıkardı, sıklığıyla çok konuşuldu!.. 9

Show TV ekranında yayınlanan Aziz dizisinde Murat Yıldırım’a, Damla Sönmez, Simay Barlas, Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan gibi etkili oyuncular eşlik ediyor.  Dizinin 1930’lu yıllarda geçen hikayesinin bu kadar başarılı olması aslında Türkiye Cumhuriyeti’nin de çok önemli bir başarısının arka planını anlatmasında yatıyor.