Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım hayranları çok mutlu! Oyuncu yeni sezonda yeniden bizlerle!

Murat Yıldırım hayranları çok mutlu! Oyuncu yeni sezonda yeniden bizlerle!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın en sevilen erkek oyuncularından Murat Yıldırım en son Ramo dizisinde rol almış ancak reytingler düşük gelip de dizi sona erince hayranlarının da hevesi kursağında kalmıştı. Ancak artık Murat Yıldırım hayranları çok mutlu. Çünkü yetenekli oyuncu yeni sezonda yeni dizisiyle ekranda olacak.

42 yaşındaki oyuncu 2007 yılında yayınlanan Asi dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Yıldırım ardından Aşk ve Ceza ile Suskunlar’da rol aldı. Dizi dünyasına dört yıl ara verdikten sonra Gecenin Kraliçesi ile ekrana geri döndü ancak dizi düşük reytingler sonucu erken veda etti.

Gecenin Kraliçesi’nin ardından bir dört yıl daha dizilere ara veren Murat Yıldırım bu arada Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu üstlendi. Oyuncu 2020 yılında bu kez Ramo dizisiyle ekranlara döndü.

Yeni dizisi hayranları arasında büyük sevinç yaratmıştı. Murat Yıldırım, Show TV’de yayınlanan dizide başrolü Esra Bilgiç’le paylaştı. Ramo, iki sezon boyunca 40 bölüm yayınlandıktan sonra ekranlara veda etti.

Murat Yıldırım hayranları çok mutlu! Oyuncu yeni sezonda yeniden bizlerle! 29

Bu veda dizinin ve Murat Yıldırım’ın hayranları tarafından çok erken bulundu ve izleyiciler karara isyan etti. Ancak reytingler yetersiz olunca karardan geri dönüş olmadı.

Ancak Murat Yıldırım’ın ayrılığı bu kez çok uzun sürmüyor. Oyuncu yaklaşık bir yıl aradan sonra yine hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu kez bir dönem dizisi olan Aziz’le karşımıza çıkacak. Antakya’da çekilecek dizinin konusu şöyle olaak:

Aziz bir Fransız askerinin ölümüne neden olacak. Bu olaydan sonra da hem baba ocağını hem de büyük aşkı olan Dilruba’yı da terk etmek zorunda kalacak.

Dizide Yıldırım’ın büyük aşkını kimin canlandıracağı henüz belli değil. Dizide Yıldırım’ın yanı sıra Meral Çetinkaya, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Füsun Demirel, Yılmaz Bayraktar ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alacak.