Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım sizi Ramo’ya çağırıyor: “İkiyi merak edenler?”

Murat Yıldırım sizi Ramo’ya çağırıyor: “İkiyi merak edenler?”

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Ramo dizisi, geçtiğimiz hafta sezonun ilk bölümüyle adeta ortalığı ayağa kaldırdı! Cuma akşamları karşısında Babil, Kırmızı Oda, Hercai, Bay Yanlış, Arka Sokaklar gibi güçlü dizilerin varlığına rağmen ekrana hızlı bir dönüş yaptı ve 12. bölümüyle 4’ün üzerinde reyting almayı da başarmıştı. Hikayesi Adana’dan İstanbul’a taşınan Ramo, bakalım bu hafta da aynı ilgiyi görecek mi?

Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım, sosyal medya hesabından sezonun ikinci bölümü için heyecanını da izleyenlerle paylaştı. Yıldırım, bu akşam ekrana gelecek olan 13. bölümden bir kareyi instagram sayfasında yayınlayarak dizinin saatini ve kanalını da hatırlatmayı ihmal etmedi.

Yeni bölümde heyecanlı anlar izleyiciyi bekliyor. Zira, hapisten çıkan ve Sibel ile Taner’in düğününde ortaya çıkan Ramo, herkesten çok Sibel’i şaşkına çevirdi. Ancak Taner’in alıp götürdüğü ve kafasına silah dayadığı Ramo, bir çizik bile almadan çıkıyor evden. Peki tam da o anda Taner’e ne söyledi? Nasıl bir anlaşma yaptı da kurtuldu?

Bu soru muhtemelen yeni bölümde yanıtını bulacak ama heyecanlı sahneler yine izleyenleri bekliyor. Sibel ve Ramo’nun hesaplaşması da yine merakla beklenen anlardan birisi. Sibel’in, Ramo’yu kurtarmak için kendisini harcadığı gerçeği ortaya çıkacak mı? Bunu da izleyip göreceğiz.

İşte Murat Yıldırım’ın instagram paylaşımı:

Bu akşam RAMO zamanı. İkiyi merak edenler? ????Bu akşam saat 20:00’de Show Tv’de. @ramo_dizisi @bkmonline @showtv

Murat Yıldırım sizi Ramo'ya çağırıyor: "İkiyi merak edenler?" 7

13. bölümde neler olacak?

Ramo’nun bu akşam ekrana gelecek 13. bölümünde hiç beklemediği bir anda Ramo’yu karşısında gören Cihangir, onu öldürmek isterken canını bağışlamak zorunda kalır. Ramo, ona öyle bir teklif sunar ki Cihangir hiç düşünmeden canını bağışladığı gibi dokunulmazlık ve İstanbul’da iş yapma izni de verir.

Sibel içinse dönüş yoktur artık, o kendi cehennemini kendi yaratmış ve Cihangir’in evine bir köle gibi girmek zorunda kalmıştır. Diğer yandan Taner’in de Ramo’nun peşini bırakmaya niyeti yoktur. Düğününü mahveden bu adamın cezaevinden nasıl çıktığını da merak eden Taner’in araştırmaları hem Ramo’yu hem de ona yardım eden Yavuz’u iyice köşeye sıkıştırır.

Ramo’dan habersiz ona yardım etmeye çalışan Sibel’in ise başı ölümcül bir belaya girer. Ramo, bütün bunlarla baş etmeye çalışırken ailesiyle iş yapmak için kiraladığı limanın eski sahipleriyle de başı beladadır. Herkes kaygıyla ne yapacağını düşünürken Ramo’nun bunların hiçbirine boyun eğmeye niyeti yoktur. Şimdi ölümcül bir macera Ramo’yu bekliyordur.

Yapımcılığını BKM’nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği Ramo’da; Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Bora Cengiz, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!