Ana sayfa Sosyal Medya Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani hayatlarında bir ilke imza attı!

Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani hayatlarında bir ilke imza attı!

tarafından ker_def

Aziz dizisi için Murat Yıldırım eşi İman Elbani’yi özel olarak çalıştırdı! Show TV’nin Cuma akşamlarına damgasını vuran Aziz dizisinde çok özel görüntüler izleyeceksiniz. Dizinin yeni bölümünde Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani de yer alacak.

Başrollerini; Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar ve Fırat Tanış’ın paylaştığı dizisi “Aziz”in ekrana gelecek 7. bölümünde heyecan dolu bir ilk yaşanacak. Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani Yıldırım ilk kez Aziz için birlikte kamera karşısına geçtiler.

Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani hayatlarında bir ilke imza attı! 8

Elbani’nin Mısır Prensesi Fevziye rolü ile diziye dahil olduğu bölümden renkli anlar basınla paylaşıldı. İman Elbani duru güzelliği ile dikkat çekerken sahnelerde ona en büyük destek eşi Murat Yıldırım’dan geldi.

Eşi ile senaryoyu birlikte çalışan Yıldırım, Türkçe replikler konusunda da İman’a yardımcı oldu. Beğenilen çiftin ilk set heyecanı objektiflere de yansıdı.

Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani hayatlarında bir ilke imza attı! 9

Cuma akşamlarının sevilen dizisiyle birlikte Murat Yıldırım bir kez daha yeteneklerini ortaya koydu. Oyuncunun hayranlarının verdiği büyük destek ile Aziz dizisi çok iyi reytingler alıyor.

Murat Yıldırım’ın eşi ile birlikte ilk kez kamera karşısına geçmesi de asla unutulmayacak bir anı oldu.