Ana sayfa Sinema Murat Yıldırım’ı özleyenlere müjde! Hiç gösterilmemiş filmiyle Netflix’te olacak!

Murat Yıldırım’ı özleyenlere müjde! Hiç gösterilmemiş filmiyle Netflix’te olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının en sevilen aktörlerinden biri olan Murat Yıldırım halen yeni dizisi Aziz için sete çıkmaya hazırlanıyor. Ramo dizisinin ardından yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu daha önce çekilen bir filmiyle de hayranlarını karşısına çıkacak.

Murat Yıldırım’ın ekrana gelen son dizisi Ramo Show TV’de yayınlanmıştı. Başrolü Esra Bilgiç’in de yer aldığı Ramo dizisi iki sezon boyunca 40 bölüm yayınlandıktan sonra ekranlara veda etmişti. O günden bu yana herhangi bir projede yer almayan Yıldırım, yeni dizisi Aziz’le hayranlarıyla buluşacak.

Bir dönem dizisi olacak Ramo’da Murat Yıldırım, bir Fransız askerinin ölümüne neden olan ve bu yüzden hem ailesini hem de sevdiği kadını terk etmek zorunda kalan bir Türk gencini canlandıracak. Dizide Yıldırım ve Bilgiç’in yanı sıra Meral Çetinkaya, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Füsun Demirel, Yılmaz Bayraktar ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alacak.

Murat Yıldırım'ı özleyenlere müjde! Hiç gösterilmemiş filmiyle Netflix'te olacak! 18

Öte yandan Murat Yıldırım çok yakında Netflix ekranında da olacak. Oyuncunun, daha önce çekilen Mako isimli filmi 1 Ekim’de dijital platformda yayınlanmaya başlayacak.

Mısır’da dev prodüksiyonla çekilen, 1991 yılında batan ve 464 kişiye mezar olan Salem Express gemisinin gerçek hikayesini anlatan Mako filminde Türk oyuncu Murat Yıldırım’ın dışında, Mısırlı Menna Fadali, Sarah Elshamy ve Nahed Elsebai ile Suriyeli aktör Kosai Khauli de yer alıyor.

Çekimleri Hatay’ın Arsuz ilçesinde gerçekleştirilen film için Murat Yıldırım, dalış eğitimi almıştı. Mako filminde Kaptan Murad karakterine hayat veren Murat Yıldırım, “Dalış eğitimi başlangıçta benim için yeni bir deneyimdi, ama sonunda bu konuda kendimi geliştirdim” demişti.

Mako filmi 1 Ekim’den itibaren Netflix’te izlenebilir. Mako filminin tanıtımını aşağıda görebilirsiniz.