Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım’ın başrolündeki Aziz dizisinin oyuncu kadrosu bir harika!

Murat Yıldırım’ın başrolündeki Aziz dizisinin oyuncu kadrosu bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 sezon süren Ramo dizisinin neden uzatılmadığı soruları hala gündemde yer alırken, Murat Yıldırım yeni dizi anlaşmasını yaptı bile… Aziz isimli proje ile yeni sezonda yine ekranda olmaya devam edecek olan oyuncu, yine aksiyon dolu bir yapımla geliyor.

Yıldırım’ın Aziz Payidar karakterine hayat vereceği dizinin hikayesi 1930’lu yıllarda geçecek. Eda Tezcan tarafından senaryosu yazılan dizide Aziz bir Fransız askerinin ölümüne neden olacak. Bu olaydan sonra da baba ocağını terk edecek olan Aziz, büyük aşkı olan Dilruba’yı da terk etmek durumunda kalacak.Aziz, bu olayın unutulması sonrasında döneceği Antakya’da bambaşka bir hayatın kapılarını açacak.

Yeni dönem dizisinin oyuncu kadrosu da ortaya çıkmaya başladı. Çok önemli isimlerin bu yeni dizide buluştuğunu görüyoruz. Dizinin kadrosu usta isimlerden kuruluyor.

Meral Çetinkaya, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Füsun Demirel ve Ahmet Mümtaz Taylan şu anda kadroda yer alan isimler. Her biri bugüne kadar birçok önemli projeye imza atmış 5 oyuncunun yer aldığı kadrodan çok iyi bir dizinin çıkması bekleniyor.

Murat Yıldırım hayranları da ünlü oyuncunun 4 yıllık aradan sonra Ramo ile ekrana dönmesinden çok memnun olmuştu. 2 sezon süren Ramo’nun iyi reytingler almasına rağmen final kararı alınmasına da izleyiciler çok üzülmüştü.

Murat Yıldırım hayranları şimdi yeni dizisini de heyecanla beklemeye başladı. Aziz dizisinin çekimleri Antakya’da yapılacak. Yıldırım’ın başroldeki kadın partneri ise belli değil. Bakalım Dilruba karakterine kim hayat verecek? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.