Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Yıldırım’ın uğurlu gününde Aziz dizisi başlıyor!

Murat Yıldırım’ın uğurlu gününde Aziz dizisi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım, 4 yıllık dizi arası verdikten sonra, 2020 yılında Show TV’de yayınlanan Ramo isimli proje ile hayranlarının karşısına çıktı.Tam da pandeminin başladığı döneme rastlayan dizi salı akşamları yayınlandı ve ilk sezon kısa süreli oldu…

Pandemi şanssızlığının ardından 2020-2021 sezonunda ikinci sezona başlayan Ramo, yönetmen Çağatay Tosun’un da aksiyon sahnelerindeki çekim başarısının ardından ikinci sezonda adeta patlama yaptı. Cuma akşamları yayınlanan dizinin çok iyi sonuçlar alması, yapılan değişikliklerin olumlu yansımasıydı.

Ramo dizisinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç ikilisi başrolde yer aldı. Her iki oyuncu da çok etkili performanslar ortaya koydu. Murat Yıldırım, Cuma akşamları izleyicilerle güçlü bir etkileşim kurdu ve Ramo dizisi de ikinci sezonu başarılı şekilde tamamladı.

Ünlü oyuncu yeni sezonda ise yine Show TV ekranında yayınlanacak Aziz dizisine başladı. Damla Sönmez ve Simay Barlas ile partner olan oyuncu, yeniden izleyici karşısına çıkıyor.

Murat Yıldırım'ın uğurlu gününde Aziz dizisi başlıyor! 7

Aziz dizisi için Cuma akşamları tercih edildi. Ramo dizisinin başarıya ulaştığı ve Murat Yıldırım için de artık uğurlu gün olarak tarif edilen Cuma akşamları Aziz dizisini ekranda göreceksiniz.

5 Kasım Cuma akşamı dizinin ilk bölümü yayınlanacak. Cuma rekabetinde artık Show TV, Yalancı dizisiyle değil Aziz ile yürüyecek…

Kırmızı Oda, Arka Sokaklar, Kıbrıs Zafere Doğru ve Aşk Mantık İntikam dizilerinin yanı sıra Star TV’nin Sana Söz isimli dizisi de Cuma rekabetinde yerini aldı.

Aziz’in gelmesi ile birlikte 5 Kasım’dan itibaren Cuma akşamları reyting elde etmek çok daha zor olacak.