Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mustafa Üstündağ açtı ağzını yumdu gözünü: İki gün evladıma sarılamadım!

Mustafa Üstündağ açtı ağzını yumdu gözünü: İki gün evladıma sarılamadım!

tarafından zk zk

Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, geçtiğimiz gün İstanbul’da yaşanan çocuk istismarı ile ilgili olarak sosyal medyadan sert sözler söyledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayan Üstündağ, Küçükçekmece’de 5 yaşındaki bir kız çocuğuna yapılan istismar nedeniyle yaptığı sert sözleri bazı takipçilerinin eleştirmesi üzerine daha sert bir tepki verdi.

Çukur, Kurtlar Vadisi Pusu, Tehlikeli Karım gibi dizilerde oynayan Mustafa Üstündağ, yaşanan acı olay sonrasında kendi çocuklarına sarılmakta zorlandığını anlattı.

Takipçileri eleştirilerini çok sert bulup yorum yapınca, Mustafa Üstündağ da dayanamayıp bir yazı kaleme aldı ve şunları söyledi:

“Bana DM’den yazan korkak lavuklar; önce cesur olun.” diyerek başladığı konuşmasına şu şekilde devam etti: “Yaptığım paylaşımların altına yazın ne yazacaksanız. Evet ben sanatla uğraşan bir adamım ama öncelikle bir insan ve babayım. Bu sapıklara karşı tavrım nettir. Yok efendim neymiş ben sanatçıymışım. Bu tip sert paylaşımlar bana yakışıyor muymuş… Topluma örnek olmam lazımmış… Lan el kadar bebenin ırzına geçmişler neyine sanat yapayım, neye örnek olayım… Ben ve eşim; o ana babayı düşündükçe iki gün evladımıza sarılamadık acımızdan. Tekrar ediyorum, elime geçse o kansıza yapacaklarımı buraya yazmakla bitiremem. ”