Ana sayfa Sosyal Medya Müthiş bir fotoğraf! Hazal Kaya öyle bir şey paylaştı ki ünlüler yorum için sıraya girdi!

Müthiş bir fotoğraf! Hazal Kaya öyle bir şey paylaştı ki ünlüler yorum için sıraya girdi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Hazal Kaya, şu sıralar yeni projesinin hazırlığında. Ancak bilindiği gibi Kaya, aynı zamanda yeni anne. Hazal Kaya, Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirmişti. Yönetmen ve Oyuncu Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, henüz 9 aylık olan minik oğlu Fikret Ali’yi işe götürünce, ortaya bakmaya doyulmayan bir fotoğraf çıktı!

Bilindiği gibi Hazal Kaya, şu sıralar Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan filmde oynamaya hazırlanıyor. Doğum yaptıktan sonra ilk kez bir projede yer alacak olan oyuncu, oğlunu da sete götürmüş. Minik Ali makyaj masasında annesiyle ilgilenen 3 set çalışanı bir yandan makyaj, bir yandan saç yapmaya çalışırken ne olduğunu anlamaya çalışan bir halde kalakalmış!

Fikret Ali, çevresinde olup bitenden dolayı o kadar şaşırmış olacak ki annesine makyaj yapan makyöze bakışı herkesin dikkatini çekiyor. Hazal Kaya her ne kadar ünlü bir isim de olsa, çalışan bir anne ve pek çok kişi gibi hem kariyer hem de çocuk yapmış bir kadın.

Ne anneliğinden ne de işinden ödün vermeyen başarılı oyuncunun bu paylaşımı çok büyük beğeni kazandı. Hazal Kaya, fotoğrafa İngilizce olarak ‘Çalışan anne 4. sezon’ yazarak durumu tiye de aldı…

Sadece hayranları değil Bizim Hikaye dizisinde birlikte rol aldığı Burak Deniz’den Aslı Enver’e, Songül Öden’den Meriç Aral’a, Şükran Ovalı’dan Selin Şekerci’ye kadar pek çok ünlü isim fotoğrafa yorum yaptı.

İşte o fotoğraf ve ünlü isimlerden bu müthiş fotoğrafa gelen yorumlardan bazıları…

Workin’ moms season 4 ????

Müthiş bir fotoğraf! Hazal Kaya öyle bir şey paylaştı ki ünlüler yorum için sıraya girdi! 10

Müthiş bir fotoğraf! Hazal Kaya öyle bir şey paylaştı ki ünlüler yorum için sıraya girdi! 11

Müthiş bir fotoğraf! Hazal Kaya öyle bir şey paylaştı ki ünlüler yorum için sıraya girdi! 12

Müthiş bir fotoğraf! Hazal Kaya öyle bir şey paylaştı ki ünlüler yorum için sıraya girdi! 13