Ana sayfa Dizi Fragmanları Naci geldi de Safiye değişecek mi sandınız? Masumlar Apartmanı’nda işler karıştı!

Naci geldi de Safiye değişecek mi sandınız? Masumlar Apartmanı’nda işler karıştı!

tarafından ker_def

Sezonun en başarılı dizisi olarak öne çıkan, TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 12. yeni bölümü 1 Aralık Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünden detaylar ortaya çıktı. Gülben’e yardım eden İnci’nin planı neye mal olacak? Ayrıca Naci karakterinin fantastik halleri de ekrana yansıyacak. İzleyicileri şaşırtacak sahneler var.

TRT 1’in Salı günlerine damga vuran ve yayınlandığı ilk günden bu yana gündemden düşmeyen dizisi “Masumlar Apartmanı”, 1 Aralık Salı akşamı (yarın) on ikinci bölümüyle ekranlara geliyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci, geçtiğimiz bölümün final sahnesinde Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye ile yıllar sonra karşılaşmıştı. ikili arasında neler yaşanacağı bu hafta ortaya çıkacak. İşte diziden detaylar:

Naci geldi de Safiye değişecek mi sandınız? Masumlar Apartmanı'nda işler karıştı! 9

Safiye’nin ilk ve tek aşkı Naci yıllar sonra kapısına gelmiş, kanlı canlı karşısında durmaktadır. Ancak Hasibe’ nin gölgesi Safiye’ye rahat vermez, Naci’den uzak durması gerektiğini hatırlatır. Safiye yeniden alevlenmeye başlayan duygularını her zamanki gibi bastırmaya karar verir.

Naci geldi de Safiye değişecek mi sandınız? Masumlar Apartmanı'nda işler karıştı! 10

Han’ın içinde bulunduğu çıkmazlar çoğaldıkça ona destek olmaya çalışan İnci’yle aralarındaki bağ kuvvetlenir. Han Gülben’in Esat’a olan takıntısı yüzünden ciddi önlemler almaya karar verir. Gülben evdeki bu yeni kurallar içinde sıkışıp kalır.

Onun için kurulan hapishaneden çıkmanın yollarını arar. Ev ahalisinin gözü üzerinde oldukça bu hiç kolay olmayacaktır.

Naci geldi de Safiye değişecek mi sandınız? Masumlar Apartmanı'nda işler karıştı! 11

Son anda imdadına İnci yetişir, Gülben çıkış biletini bulur. Ancak yaptığı planın neye mal olacağının farkında değildir.

“Masumlar Apartmanı” on ikinci bölümüyle 1 Aralık Salı (yarın) akşam saat 20.00’de TRT’1 de