Ana sayfa Sosyal Medya Naci’nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı’nda güneş açtı!

Naci’nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı’nda güneş açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisinin 11. yeni bölümünde Safiye, büyük aşkı Naci’yi kapısında görünce dizinin hayranları da o sahneyi adeta soluksuz izledi. Yıllarca içine hapsettiği aşkı Naci ile, yıllar sonra yeniden kavuşan Safiye’nin göz yaşı döktüğü anlarda izleyiciler de çok duygulandı. Tansel Öngel ve Ezgi Mola’nın başarılı performansları da izleyiciler tarafından takdir edildi. Naci karakteri ile diziye katılan Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı dizisine adeta güneş gibi parladı, her şeyi aydınlatan bir hikaye ile geldi. İzleyiciler, artık 12. bölümden itibaren hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünüyor.

Dizinin 11. bölümü de aşıkların yıllar sonra yeniden buluşmasının heyecanı ile tamamlandı. 1 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 12. bölümde bu sahnenin devamında neler yaşandığı çok merak ediliyor. Yeni bölümü heyecanla bekleyen dizi hayranları, Naci’nin gözbebeğine yansıyan Safiye’nin gençlik hali ise sosyal medyada farklı mesajlarla paylaşıyor.

Naci'nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı'nda güneş açtı! 17

Bir izleyici bu sahneden çok etkilendiğini belirterek, şu değerlendirmeyi yaptı: “Yıllar sonra Safiye Naci’nin karşısında eteklerini tutup ağlarken, Naci’nin yaşlı göz bebeğinde Safiye’nin gençlik yansımasını görmüşümdür.. Meğer aşk sevdiğini göz bebeğinde saklamakmış…”

Naci'nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı'nda güneş açtı! 18

Naci – Safiye aşkı, Masumlar Apartmanı dizisine yeni bir soluk getirecek. En çok merak edilen şeylerden birisi de Naci normal birisi mi? Yani Safiye’yi düzeltebilecek, onu hayatın içine katabilecek, aşkın büyüsü ile yeni bir hayata başlamasını sağlayabilecek mi?

Naci'nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı'nda güneş açtı! 19

Sevginin gücünü gösteren bu sahne için dizi hayranları farklı farklı mesajlarla, ne kadar çok etkilendiklerini ifade ettiler. Sosyal medyada, “Aramızdaki mesafenin adıdır nasip, herkes birbirine nasibi kadar uzak nasibi kadar yakın” sözü çok kullanıldı.

Naci'nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı'nda güneş açtı! 20

“Safiye herkesten daha güzel seviyor” diye mesaj bırakanların yanı sıra, sahnenin ne kadar etkileyici olduğuna da dikkat çekildi.

Naci'nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı'nda güneş açtı! 21

Dizi hayranlarının içini ısıtan görüntüler sonrasında binlerce mesaj sosyal medyada paylaşıldı.

TRT1 ekranındaki bu sahneler, duyguları da kabarttı. Sosyal medyaya yansıyan bazı yorumlar şöyle:

Naci'nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı'nda güneş açtı! 22  Naci'nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı'nda güneş açtı! 23     Naci'nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı'nda güneş açtı! 24  Naci'nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı'nda güneş açtı! 25 Naci'nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı'nda güneş açtı! 26

Naci'nin gözbebeğine yansıyan Safiye görüntüsü herkesi bitirdi! Masumlar Apartmanı'nda güneş açtı! 27

Ezgi Mola’nın oyunculuğu yine büyük övgüler aldı.

Aynı şekilde Merve Dizdar da Gülben karakteri ile yine yüreklere seslendi.

Çok başarılı reytingler alan dizinin duygusal sahneleri izleyen herkesi etkiliyor.

İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 11.bölümünün tamamı: