Ana sayfa Sosyal Medya Nasıl da şeker… Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy’un oğluyla çocuklar gibi eğlendi

Nasıl da şeker… Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy’un oğluyla çocuklar gibi eğlendi

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Şimdilerde Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle gündemde olan Buğra Gülsoy ile son olarak ekranlara Kadın dizisi ile gelen Özge Özpirinçci, dizi ve sinema filmlerinde partneri oynamanın yanı sıra gerçek hayatlarında ise uzun yıllardır iki iyi dostlar. Daha önce Aşk Yeniden dizisinde birlikte rol almış, ardından Acı Tatlı Ekşi filminde oynamışlardı.

Gülsoy ve Özpirinçci’nin dostlukları çok eskiye dayanıyor. İki oyuncu, iş dışında özel hayatlarında da bir araya geliyorlar sık sık. Bilindiği gibi Buğra Gülsoy, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile evlenmiş ve geçtiğimiz yıl Nisan ayında da oğlu dünyaya gelmişti.

Çiftin Cem ismini verdikleri oğulları 18 aylık oldu şu sıralar. Tam oyuncu ve yaramazlık zamanları. Uzun süredir Marmaris’te olan ve Haziran’dan beri tatil yapan Özge Özpirinçci, geçtiğimiz ay İstanbul’a dönmüştü.

Buğra Gülsoy’un oğlu Cem’i görmeye giden Özge Özpirinçci, çekilen fotoğraflarını instagram sayfasından paylaştı. Cem’in oyuncu halleri ve Özpirinçci’nin onunla eğlendiği anları, Nilüfer Gürbüz sosyal medya sayfasından paylaştı.

Özge Özpirinçci de bu paylaşımı kendi sayfasında yayınladı ve “Doğduğu ana tanıklık ettiğin veledin sana hünerlerini göstermesi” notunu düştü. Cem’in sevimli halleri ise gülümsetti.

İşte oyuncunun paylaşımları:

Nasıl da şeker... Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy'un oğluyla çocuklar gibi eğlendi 8

Nasıl da şeker... Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy'un oğluyla çocuklar gibi eğlendi 9