Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Naz Çağla Irmak yeni rolü için saçlarını kazıttı

Naz Çağla Irmak yeni rolü için saçlarını kazıttı

tarafından ker_def

Nesli Can Tay’ın hayatını anlatan sinema filmi için son hazırlıklar yapılıyor. Geçen yıl ortaya çıkan film için önce Neslihan Atagül’e teklif yapılmıştı. Ancak oyuncu rolü kabul etmemişti. Atagül, kanser ile savaşında 3 kez başarıya ulaşan ve umudun da sembolu olan Neslican Tay’ın ölümünün üzerinden fazla geçmeden ortaya çıkan proje ile ilgili bir dizi eleştiriler yapmıştı.

Ünlü oyuncu uygun bir zamanda ve güçlü bir senaryo ile böyle bir projede yer almayı da isteyebileceğini ifade etmişti. Yapımcılar Atagül’ün bu duruşundan sonra pandemi nedeniyle projeyi bir süre bekletti.

Yeniden çekimlerin yapılması için başlatılan çalışmalar sürüyor. Projede başrol oyuncusu olarak Naz Çağla Irmak  yer alıyor. Oyuncu rolü için önemli bir adım attı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, saçlarını kestiren oyuncunun perukla dolaştığı gelen bilgiler arasında

Kanser ile mücadelesinde hayatını kaybeden Neslican Tay’ın etkileyici hikayesi için yakında çekimler başlayacak. Demir Kadın isimli sinema filminin senaryosu çok merak ediliyor. Naz Çağla Irmak’ın kariyeri için büyük önem taşıyan filmdeki performansı şimdiden merak konusu oldu.