Ana sayfa Sosyal Medya Naz Elmas’ın Kanal D’nin yeni dizisindeki ömrü de kısa oldu!

Naz Elmas’ın Kanal D’nin yeni dizisindeki ömrü de kısa oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmaya başlayan İyi Aile Babası değişti. Hem ismi hem de konsepti yenilenen dizi artık Birol Güven’e emanet… Bambaşka bir komedi fırtınası ile yeniden ekranlara 7 Ocak Perşembe akşamı dönecek olan dizi merakla bekleniyor.

Babam Çok Değişti ismi ile ekranda izleyeceğiniz dizinin başrolünde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar bulunuyor. Diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. En son geçen sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde izlediğimiz Naz Elmas’ın atv dizisindeki ömrü uzun olmamıştı.

Naz Elmas, izleyicilerin yoğun eleştirilerinden sonra diziden ayrılmak durumunda kalmıştı. Elmas, aradan geçen 1 yılın ardından yeniden dizi setlerine Babam Çok Değişti ile döndü… Dizide Çağlar Çorumlu’nun canlandırdığı Mehmet Ali karakterinin eski aşkı Deniz olarak gelen oyuncu, yine ortalığı fena karıştıracak.

Naz Elmas'ın Kanal D'nin yeni dizisindeki ömrü de kısa oldu! 7

Ancak Naz Elmas’ın dizideki ömrü uzun değil… Sadece 3 bölümde yer alacak olan ünlü oyuncu, setten yaptığı paylaşımlarla keyifli hallerini takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor. İşte Babam Çok Değişti dizisinin 1. bölümünden ilk fragman: